Sund Kost >> Ernæring

Sunde Snacks College Kids Kan Gøre i Sovesale

En højere læreanstalt spise plan ofte lader meget tilbage at ønske. Selv hvis det er tilstrækkeligt til måltider, det vil ikke hjælpe dig med snacks, hvis det er lukket mellem de store måltider. Lave sunde, lækre snacks i en lille kollegieværelse med et minimum af forberedelse kan være en udfordring. En smule kreativitet vil hjælpe dig med at forberede en bred vifte af sunde snacks perfekt til on-the-go at spise.

Carbs & Peanut Butter

For en hurtig, protein-pakket snack, kast en eller to skiver fuldkornsbrød til brødrister, indtil sprød. Spredning 1 spiseskefuld jordnøddesmør på tværs af toppen af brødet, mens det stadig er varmt giver cremet peanut butter smelter ind i en rig, fløjlsagtig konsistens. Kombinationen af protein og kulhydrater, der ikke kun opfylder dine sult, men også holder dig fuld i et par timer. Hvis du har adgang til en fryser, holde en kasse af frossen hel-hvede vafler på hånden. For en variation til de typiske peanut smør, toast kombination, smøre peanut smør på ristet vafler i stedet. Hvis du har en sød tand, et par mørke chokolade, chips drysses på toppen vil tilfredsstille din chokolade trang, og antioxidanterne i mørk chokolade hjælpe med at beskytte dit hjerte.

Mini Pizza

Dit kollegieværelse mikrobølgeovn er en god ressource, hvis du ønsker at gøre en let snack, der er lidt heartier end din traditionelle mellemmåltider valg. En hel-hvede engelsk muffin er den perfekte fundament for en miniature pizza. Når du tilføjer marinara sauce og mozzarella ost, din pizza er næsten komplet. Top dit simpel snack med yderligere ingredienser, du nyder, såsom sort oliven, svampe eller tyrkiet, pepperoni. Omkring 20 sekunder i mikrobølgeovn er alt du behøver til at skabe en mini-pizza.

Yoghurt Parfait

De fleste dorm værelser har lige plads nok til et lille køleskab, som betyder, at du kan skabe en sund snack ved hjælp af yoghurt, som din base. Køb jordbær, blåbær eller hindbær fra supermarkedet. Suppleant lag af yoghurt og frugt i en lille skål til at skabe en sund parfait. For ekstra crunch, top med granola eller ristet korn.

Trail Mix

Hjemmelavet trail mix er nemt at lave, nemt at gemme og nem snack, som du vandren frem og tilbage mellem klasser og aktiviteter for børnene. Den alsidighed af trail mix giver dig mulighed for at tilføje stort set alle nødder, tørret frugt eller korn, du foretrækker. For en sundere version af trail mix, opt for en hele korn korn, som ikke er tilsat sukker, usaltede nødder og usødet tørrede frugter. For en traditionel trail mix smag, kombinere bran flakes med jordnødder, mandler, tørrede tranebær og rosiner. Til en tropisk smag, tilsæt tørret ananas og tørrede mango til pistacienødder, solsikkefrø og ristet korn. For en mere overbærende indstilling, skal du tilføje mørk chokolade chips til mini skumfiduser, ristet korn og jordnødder.

Om Forfatteren

Krista Sheehan er et registreret sygeplejerske og professionel forfatter. Hun arbejder i en neonatal intensive care unit (NICU) og hendes tidligere sygepleje erfaring omfatter geriatri, pulmonale lidelser og hjemmesygepleje. Hendes faglige skrivning arbejder primært fokusere på de emner, der af fysiske sundhed, fitness, ernæring og positive ændringer i livsstil.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære