Sund Kost >> Kost

Sunde Snacks Mellem Måltiderne

Spise en lille snack i mellem måltiderne kan forhindre dig fra at spise alt for meget på dit næste måltid, i henhold til MayoClinic.com. Plan for dine snacks og plads til dem jævnt mellem måltiderne, at spise dem kun hvis du er virkelig sulten. Sunde snacks bør være som mini måltider, hvilket gør op for nogen næringsstoffer eller typer af mad, der mangler i resten af din kost.

Frugter

Frugt giver betydelige mængder af fiber, vitamin A og C, samt gavnlig fytokemikalier, som alle arbejder sammen om at sænke din risiko for hjertesygdomme, kræft og Type 2 diabetes. Passer din anbefalede portioner frugt i din kost ved at snacking på et æble med peanutbutter eller en frugt smoothie lavet med fedtfattig yoghurt, for eksempel. Top et 1/2-cup servering af fedtfattig hytteost med din yndlings frugt eller lave en lille mængde af trail mix med tørret frugt og hele korn korn.

Grøntsager

Når du ønsker en lækker snack, nå til grøntsager. Prøv en kop tomat suppe med et par hele korn crackers, din favorit rå grøntsager dyppet i hummus eller, hvis du har brug for en lidt højere kalorieindhold snack efter træning, en bagt kartoffel med salsa og en skive fedtfattig ost. Selleri serveret med møtrik smør og rosiner gør også en nærende snack, som gør en lille grøn salat med fedtfattig dressing. Grøntsager giver dig fibre, kalium, A-vitamin, C-vitamin og folat, blandt andre næringsstoffer, og kan hjælpe med at fylde dig op. De har ikke så mange kalorier på grund af deres lave fedtindhold og højt fiberindhold og vand indhold. Dette gør det nemmere at holde sig inden for det anbefalede kalorie-tildeling for dagen.

Fuldkorn

Mindst halvdelen af det korn, du spiser, bør bestå af hele kerner, da disse kerner indeholder flere fibre og næringsstoffer end raffineret korn. Fuldkorn sænke din risiko for højt kolesteroltal, hjertesygdomme, forstoppelse og Type 2-diabetes. Toppen luft-poppet popcorn med en lille mængde revet Parmesan ost, sprede et tyndt lag af fedtfattig flødeost på en hel-hvede engelsk muffin og tilføje dine favorit grøntsager eller snack på en hel-hvede bagel med jordnøddesmør.

Magert Protein

Herunder magert protein i din snack sammen med kulhydrater, vil gøre din snack mere fylde. Prøv en hele korn kast med skiver af lean tyrkiet og fedtfattig cheddar eller en hel-hvede tortilla viklet rundt sorte bønner og ost. En lille håndfuld nødder, et stykke snor ost eller et hårdkogt æg er også nogle eksempler på hurtig og let sunde snacks.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Creatas/Getty Images
ADVERT

Mest populære