Sund Kost >> Ernæring

Sund Smoothie Ideer

Smoothies kan være fuld af ekstra kalorier eller en sund drik for at øge din energi og ernæring. Vær forsigtig, når du vælger en smoothie og kig på ingredienserne. Frisk frugt, grøntsager, protein og fiber tilføjelser er sikker på, måder at holde det sundt. Holde sig væk fra tilsat sukker i form af sherbets og is. Gøre dine egne smoothies hjemme, så du ved, hvad der foregår i dem.

Frugt Smoothies

Nyd den friske frugter af sæsonen i dine smoothies eller frosne bær såsom blåbær, brombær, hindbær og jordbær. Tilføj græsk-stil yoghurt for protein og lidt appelsin juice og mix i en blender. Når du starter med frossen frugt, din blandingen bliver glat og koldt. Næste gang, du har alt for mange modne bananer, skåret dem i skiver og fryse dem til brug i dine smoothies. Eksperimentere med tropiske frugter som kiwi, mango, ananas og papaya. Knuse isen i en blender, tilsæt frugt og lidt kokos eller mandel mælk, blend indtil glat. Tilføj fiber og antioxidanter med en spsk knust hørfrø eller hvedekim.

Vegetabilske Smoothies

Grønne smoothies er måske ikke ser appetitligt, men med den rette kombination af grøntsager og frugt, selv dine børn vil drikke disse. Start med hugget is og frugt i din blender. Tilsæt lidt sojamælk, mandelmælk eller kokos mælk, og derefter tilføje en håndfuld friske spinat blade og se til, at lyse grønne farve. Grøntsager tilføje meget få kalorier, men øge vitaminer og mineraler. Prøv friske pærer med spinat, appelsin juice og yoghurt. Hvis du ønsker, gulerødder, koge dem først, indtil de er bløde og chill dem. Blend isen, gulerødder, æble juice og græsk yoghurt. Kølet dåse roer parre godt med kirsebær og hindbær, tilføje soja mælk eller mandel mælk til den rette konsistens. Du kan tilføje en skefuld af hvedekim eller formalet hørfrø for fiber og antioxidanter.

Protein Pulver

Proteinpulver er en nem måde at øge dit daglige indtag af protein i en smoothie. Vælg almindeligt proteinpulver, når du blander med en frugt og grøntsager kombination, så de ikke er i konflikt med frugt smag. Chokolade protein pulver er godt med bananer og en spiseskefuld jordnøddesmør med sojamælk. Protein pulver er fremstillet af mælk, æg, soja eller ærteprotein. Whey protein er udvundet fra mælk og mejeriprodukter et godt valg for et hurtigt boost, før eller efter en træning, så de er hurtige at fordøje protein. Et andet mejeri-protein, kasein, er langsommere fordøje og bedre i aften eller som et måltid udskiftning. Soja eller ærter proteiner er også nemt tilføjes til dine smoothies, og godt for veganske kost, eller hvis du har laktose intolerance eller mælk allergi. Æg protein pulver, er en moderat-at fordøje protein fremstillet af tørrede æggehvider. Det er lavt i fedtindhold, højt på aminosyrer og øger dit protein indhold.

Næringsstof Tæller

Nyder at blande op i dine smoothies, men tager til efterretning af kalorier og protein. Én spiseskefuld jordnøddesmør tilføjer omkring 100 kalorier, og 4 gram protein. Ikke-tyk græsk yoghurt øger din protein, der leverer 15 til 20 gram i 6 ounce og kun 80 kalorier. Blød tofu er en god protein supplement, tilføjelse af 8 gram pr 1/2 kop og cirka 70 kalorier. Protein pulver variere i kalorier og protein indhold af producent, men de gennemsnitligt 45 kalorier og 5 gram protein per spiseskefuld. Æggehvide pulver, der har omkring 26 kalorier og 6 gram protein per spiseskefuld. Markere de etiketter, der for præcis næringsstof indhold. Hvedekim tilføjer 1 gram fiber og 25 kalorier per spiseskefuld. Knust hørfrø har 2,2 gram fiber og 36 kalorier i 1 spsk. Det har også 1,6 gram omega-3 fedtsyrer. Tilføj din kalorier og skræddersy din smoothie til dine behov.

Om Forfatteren

Deila Taylor modtog en bachelorgrad i biokemi fra Occidental College med graduate arbejde i retning af en Ph. D. i farmakologi og ernæring ved Keck School of Medicine ved University of Southern California. Taylor har skrevet til LoopLane, Ernæring Rådgiver, Eva Ud af Haven og giver interviews til Bog Women-Projektet. Hun er medlem af American Society for Nutrition.

Foto Credits

  • Smoothie orange billede af Frédéric-Massard fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære