Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Små Måltider Med Hele Fødevarer

En hel fødevarer er så uforarbejdede som muligt, med ingen ekstra ingredienser. Spise en hel fødevarer kost fjerner kunstige tilsætningsstoffer og overskydende natrium og fedt. Eksempler på hele uforarbejdede fødevarer omfatter kød, friske frugter og grøntsager, bælgfrugter, nødder, frø og fuldkorn. At øge dit indtag af whole foods stræber efter at bruge dem i fem til seks små måltider hver dag. Forbrugende flere små måltider har den bonus, at fremme vægttab og holde dig fyldt med energi.

Morgenmad

At spise en nærende, sund morgenmad reducerer din sult for resten af dagen, rapporter MayoClinic.com. Et æg er et klassisk morgenmad, der falder i det hele fødevarer kategori. Du behøver kun en, men. Kogning er den sundeste måde at tilberede æg, da den ikke bruger olie eller smør. Kog æg nok til uge, hvis dine morgener er travlt. Et hårdkogt æg har 78 kalorier, 6 gram protein og 5 gram fedt. Skiftevis, spise en skål med varmt korn af hele kerner, såsom havregryn, bulgur eller knækket rug, krydret med stødt kanel. Holde serverer små -- 1/4-kop tør fuldkorn er masser. Hvis du stadig er sulten efter at et æg eller en skål med varmt korn, har en 1/2-cup servering af friske bær til 32 kalorier for at holde dig fuld indtil frokost.

Frokost

En sund frokost skal nok stof til at holde dig fuld og få dig igennem dagen. Den bedste måde at gøre det på er med grøntsager. En bund af friske, grønne greens er det perfekte fundament for din frokost. Butterhead salat har kun 7 kalorier pr kop. Tilføje nogle protein og en smule af hjerte-sunde fedt at afslutte måltidet. En 3-ounce servering af enten kogte bønner eller fjerkræ, der fungerer som en sund kilde til protein. Hvis du vælger bønner, og kog dem fra tørrede bønner, og ikke tilføje salt til vandet; de vil holde i en uge, så gør en stor batch. Kogte kidneybønner har kun 108 kalorier med 7 gram protein per 3-ounce at hjælpe. Tilføj en fjerdedel af en avocado til 80 kalorier og 7 gram for hjerte-sunde fedtstoffer. Skiftevis, får både protein og gavnlige fedtstoffer fra fede fisk som laks, sild eller tun. Laks har 121 kalorier, 17 gram protein og 5 g fedt pr 3-ounce at hjælpe. Andre sunde hele-mad, frokost omfatter en frugt salat med mandler eller en bønne salat med edamame, sorte bønner og kikærter.

Middag

Mens middage er ofte stor, hvis du spiser fem til seks gange dagligt, at de ikke behøver at være. Bare sørg for din middag har en balance mellem protein, kulhydrater og fibre til at holde dig fuld. Brune ris, med 100 kalorier, 22 gram kulhydrat og 2 gram fibre i en 1/2-cup, der tjener, vil give de to sidstnævnte. For protein, ved at bruge en bælgplanter eller uforarbejdet, magert kød, du nyder. Kylling bryst er en sund valg med 100 kalorier og 18 gram protein i et 3-ounce servering. Andre sunde små middage omfatter en sød kartoffel, med mandler, natrium-fri bean suppe, stegt tofu med broccoli eller kylling congee med brune ris.

Snacks

Mellem måltider, du har brug for snacks til at bekæmpe sult. Enkel helhed-mad, snacks indeholder naturlige jordnøddesmør, frisk frugt, nødder og frø. 2 spsk hjælpe peanut butter har 188 kalorier, 7 gram protein, 2 gram fibre og 16 g fedt, hvoraf de fleste er hjerte-sund. Air-poppet popcorn er en anden stor helhed-food snack, med 31 kalorier og 1 gram fiber pr 1-cup, der tjener.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • hele måltidet makaroni billede af Ivonne Wierink fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære