Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Færdigpakkede Frokost Ideer

En sund frokost hjælper dig med at opfylde dine næringsstof krav og har energi til at komme gennem eftermiddagen. At tage en færdigpakket frokost kan du spare tid og forhindre dig i at dreje til usund fastfood og convenience fødevarer ved frokosttid. Færdigpakkede madpakke kan være interessant og sundt at forhindre kedsomhed og give vigtige næringsstoffer for dig og din familie.

Sandwich

Færdigpakkede sandwich på hele korn brød, såsom wraps, skiveskåret brød og bagels, give mere naturlig fiber, jern og B-vitaminer end sandwich med raffineret korn, såsom hvidt brød, ifølge Mayo Clinic. Vælg sandwich med et magert protein kilde, såsom kalkun bryst, fedtfattig ost eller tun fisk uden mayonnaise. Grøntsager, såsom salat, spirer, tomater og rød peber giver kalium og vitamin A og C. Hummus spredning er en kilde til sunde fedtstoffer og protein.

Salater

En væsentlig færdigpakkede salat kan være den vigtigste del af din frokost. Salat, spinat og andre blandede grøntsager er lav-kalorie fonde, og nogle færdigpakkede salater omfatter antioxidant-rige frugter og grøntsager, såsom tomater, løg, tørrede eller friske bær. Grillet kylling, grillet rejer og bønner, der er fælles magre proteiner i færdigpakkede salater. Salat med nødder eller frø, er også gode valg, fordi deres sunde fedtstoffer. Korn-baserede salater, som couscous salat, tre-bønne salat og frugtsalat kan være sunde og raske side retter til frokost.

Børnenes madpakker

En potentiel fordel af færdigpakkede frokoster er beregnet til børn er, at de kan indeholde mindre portioner og være lavere i kalorier end måltider, der er designet til voksne. Vælg magre proteiner, såsom grillet kyllingebryst, i stedet for at fede muligheder, såsom pepperoni, og se efter sorter med hele kerner, såsom hele hvede kiks. Fedtfri mælk indeholder calcium og protein, og frisk frugt og grøntsager, såsom druer og baby gulerødder, er kalium-rige.

Overvejelser

Mange købmandsforretninger sælger færdigpakkede frokoster eller har en deli counter, hvor du kan få en skræddersyet sandwich eller salat. Mange bagerier, caféer og sandwich restauranter, der tilbyder sunde ingredienser for dig at opbygge din egen sandwich og salater til frokost. Du kan lave din egen færdigpakkede frokoster ved indsamling af sunde ingredienser aftenen før og sætte dem i køleskabet i en madkasse til at tage den næste dag. En afbalanceret og nærende løsning består af en peanutbutter-banana-sandwich på hele hvede brød og et æble, en lav-fedt streng ost stick og cherry tomater.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Goodshoot/Getty Images
ADVERT

Mest populære