Sund Kost >> Ernæring

Sund Pregame Sport Måltider

Næring til forestillingen starter længe før man træder fod i konkurrencen. Forbrugende hyppige måltider i løbet af dagen og holde hydreret vil hjælpe med at optimere din præstation. Snacks og måltider bør indeholde fuldkorn, frugt, grøntsager, magert protein og sund fedt. Sund pregame sport måltider følger samme retningslinjer. Planlægge din pregame måltid og første test ud af det før en praksis til at bestemme det bedste måltid, der vil optimere ydeevnen på spil-dag.

Timing

Pregame måltider bør indtages tre til fire timer før konkurrence. Sammen med pregame måltider, hydrering er lige så vigtigt. Prøv at spise 2 til 3 ml af vand eller sportsdrik pr pund legemsvægt -- dette svarer til omkring 17 til 20 ounces væske, eller et sports-flaske.

Måltid Sammensætning

Målet for måltider, der indeholder 200 til 300 gram kulhydrater og 2 til 4 ounces af magert protein, og de er også lav på fibre og fedt. For eksempel, en pregame måltid kan omfatte uden skind, grillet kylling med broccoli og ris gryderet, salat og en hel hvede roll.

Pregame Snack

En pregame snack bør indtages 30 minutter til en time før konkurrence. Den pregame snack skal være høj i kulhydrat, moderat til lavt indhold af protein og et meget lavt fiber og fedt. For hydrering, forbruge 5 til 10 ounce vand eller sportsdrik -- omkring halvdelen af en sports drikkedunk. Pregame snack indstillinger omfatter fødevarer som bananer, granola barer, høj-kulhydrat energi barer og saltkringler.

Fødevarer for at Undgå

Prøv at undgå fødevarer med højt i fiber som hele korn eller bønner, og høj-fedt fødevarer som tunge saucer, cremer og stegte fødevarer forud for konkurrencen. Når høj-fiber og et højt fedtindhold fødevarer, der forbruges pregame, at de kan forlade dig følelsen træg eller tunge, som derefter påvirker performance. Kulsyreholdige drikkevarer, frugt, drikkevarer, sød te og alkohol, alle negativ indflydelse på ydeevnen, og som kan forårsage dehydrering, hvis de indtages i pregame. Uden ordentlig hydrering, atleter også sænke deres reaktionstider og mentale beslutningsprocessen kapaciteter.

Om Forfatteren

Lyng Colleran er en registreret diætist og en bestyrelse certificeret specialist i sports ernæring. Hun fik sin Ph. D. i human ernæring fra University of North Carolina i Greensboro og er en certificeret styrke-og-conditioning coach gennem den Nationale Styrke og Konditionering Association. Colleran har bidraget til "Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics" og "Medicine and Science in Sport og Motion."

Foto Credits

  • kylling og salat middag billede af hazel proudlove fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære