Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er en Sund Portion Størrelse til Frokost, Når vægttabet?

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret juli 20, 2017

Portionsstørrelserne kan være svært at forstå, især hvis du forsøger at tabe sig. En restaurant kan tjene du en triple-decker sandwich, for eksempel, der er beregnet til at være en enkelt portion. Men i virkeligheden, det indeholder mange portioner af mad. At slanke sig og holde vægten off, er det nyttigt at vide, hvad en sund portionsstørrelse og tage skridt til at holde dine portioner.

Dele Vs. Portioner

Uanset om du er til at spise ude, græsning på en buffet eller pakning din egen frokost, det første tip til at holde i tankerne er, at portionsstørrelse er ikke det samme som betjener størrelse. En del af den mængde mad, du har givet, og en tjener er den anbefalede mængde til at spise. Normalt serverer størrelser er meget mindre end portionsstørrelser-så der er triple-decker sandwich er faktisk tre portioner af brød og mindst to portioner af kød og ost.

Portionsstørrelse Guide

En passende betjener kan variere fra størrelsen af din tommelfinger tip til størrelsen af hele din knytnæve, afhængigt af hvad du spiser. Ifølge National Institutes of Health, en servering af frugt, grøntsager, mælk, yoghurt eller hytteost er 1 cup, eller om størrelsen af dine lukkede knytnæve. En portion ris eller pasta er på størrelse med en halv baseball, og et brød, der serverer bør være på størrelse med et CD-cover. Den rigtige portionsstørrelse for kød eller fisk, der er 3 ounce, hvilket er på størrelse med et spil kort, og den rigtige portionsstørrelse for ost 1 1/2 ounce, hvilket er størrelsen af om fire terninger.

Vægttab Dele

Når du spise for at tabe sig, er du ikke nødvendigvis nødt til at reducere din tjener størrelser, men du kan blive nødt til at ændre, hvor mange portioner af en bestemt mad, du spiser til frokost. Nogle typer af mad, herunder brød, kartofler, ris, pasta, kød og ost, er kalorie-tætte, så spiser færre portioner af dem kan hjælpe med vægttab. Frugt og grøntsager på den anden side, har et lavt kalorie-density niveauer, så du kan spise flere portioner af dem, og stadig tage i færre net kalorier -- i virkeligheden, National Institutes of Health anbefaler spise et minimum af fem frugt og veggie portioner dagligt. For eksempel, hvis du som regel have en sandwich og nogle ostehaps med en brownie eller et par pakket cookies til frokost, at skifte til en halv sandwich med salat og et stykke frisk frugt kunne spare flere hundrede kalorier.

Brun Taske Frokoster

Ved at forberede din egen frokost giver dig fuld kontrol over, hvad du spiser og størrelsen af de portioner du uddele. I stedet for at stoppe ved en café for en stor smoothie, for eksempel, lave din egen i en 8-ounce kop. Du kan spare mere end 200 kalorier, få mere frugt, mindre sukker og vælg den smag du ønsker. Opskæres at frugt og grøntsager til at pakke og snack på hele dagen, og holde kalorie-tætte fødevarer til enkelte portioner i din frokost, om det betyder, 1/2 kop af pasta salat eller flere små ost terninger til at nippe videre med din salat.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære