Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Jordnøddesmør Snacks

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

Mennesker, der spiser peanut smør regelmæssigt, har en lavere risiko for hjertesygdom og type 2-diabetes end dem, der ikke regelmæssigt spiser nødder, ifølge Harvard Health Publikationer. Peanut butter har bemærkelsesværdige mængder af fiber -, kalium -, og andre vitaminer og mineraler, der fremmer sundhed. Det har også omkring 8 gram protein og 188 kalorier i hver 2-spsk servering. At spise peanut smør direkte fra krukken bliver kedeligt, og omfatter det i sunde snacks og nyde din daglige hjælpe. Men begrænse dig selv til en 2-spsk serverer en dag til at holde fra over-henfalde.

Topping og Påfyldning

De rige sødme af jordnøddesmør er lækker som topping eller fyld til en række fødevarer. Jordnøddesmør på hele korn, kiks eller en peanut butter and jelly sandwich er fælles, enkle valg. Hvis du gerne vil holde kalorier lav, springe kiks og brød. I stedet spise din peanut butter på snittede grøntsager eller frugter. Selleri, æbler, gulerødder, bananer og jordbær er gode muligheder for at holdet med PB. Et udsnit af multi-korn, brød, har 109 kalorier, men en stilk af selleri er kun 10. Skær to tynde skiver af en stor frugt, såsom en pære, og sprede jordnøddesmør mellem dem til et sundere sandwich.

Frosset

Spring is, når du er trang noget, frosset. Jordnøddesmør gør en hurtig frosne behandler, når du blander det med hakkede frugt og fryse det i en isterning bakke. Stikke træ-pinde i hver jordnøddesmør cube til nem fjernelse. Du kan også skære bananer i store bidder og sprede et tyndt lag peanutbutter på dem. Top med nogle rosiner eller usødet kokos flager, før frysning. Peanut smør blandet med havre og rullet til kugler skaber en sjov frosne behandler til at sutte på, når du er trang hard candy. Jordnøddesmør også blander nemt i smoothies og shakes.

Bagt

Jordnøddesmør ups yum faktor i småkager og andet bagværk. Hvis du spiser disse søde sager i moderate mængder, de er ikke dårlige for dig. En peanut butter cookie er et gennemsnit på 95 kalorier, 5 gram fedt og 2 gram protein. Peanut butter tilfører en rig smag af banan brød, zucchini cookies og bagt hele korn. For en hurtig peanut butter treat, bland havregryn, vand, peanut smør og æg. Kog blandingen i mini-muffin kopper -- de vil have omkring 100 kalorier, og 4 gram fedt hver.

Dips

Jordnøddesmør gør en hurtig og ubesværet dip til hele korn crackers, grøntsager og frugter. Hvis du kan slå det med en el-mixer, bliver det lettere at score og har færre kalorier per spiseskefuld. For eksempel, 2 spsk peanut smør pisk op til omkring 4 spsk, men de kalorier, forblive den samme. Tilføj en smule af værelses-temperatur fedt-fri yoghurt med at tynde den ud. Yoghurt har blot 34 kalorier og mindre end 1 gram fedt per en fjerdedel kop. For nudler, brød eller kød, varme peanut smør og rør ingefær, hvidløg og koriander til at lave en velsmagende dip.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære