Sund Kost >> Ernæring

Sund Pan-Brændt Cod

American Heart Association anbefaler, at spise mindst to portioner af fisk hver uge for sine omega-3 fedtsyrer. Hvis du nyde et let smag, hvidt kød, fisk, kan du ikke gå galt med torsk. Det har delikat kød, der tilbereder hurtigt, når gryden-brændt. En 3-ounce servering af torsk har 70 kalorier, 15 gram protein mindre end 1 gram fedt.

Krydderier

Når du er pan-sviende cod, kød, selv ikke brug for meget krydderi. Lidt frisk citronsaft, og nogle af jorden sort peber er nok. Du kan tilføje granuleret hvidløg og røget paprika, hvis du kan lide, men de er unødvendige. Spring salt shaker til at holde natrium-indholdet er lavt. Sæt den gnides cod til side, så de krydderier kan suge ind kødet i et par minutter. Alternativt, kan du marinere torskefilet i en blanding af citrus juice, eddike og krydderier af dine valg for en time eller så. Dette vil skabe en stærkere smag og hjælp til at tenderize torsk kød, så det flager lettere, når du tilbereder det. Citronsaft, appelsinjuice, rød vin eddike og balsamico eddike er alle fremragende valg for din marinade. Bortskaf overskydende marinade når du fjerner filet.

Sear

Olivenolie vil forhindre, at torsk fra stikning til din stegepande. Mens olivenolie har et højt fedtindhold, i henhold til MayoClinic.com det er primært hjerte-sunde monoumættede række. Brug 1 spsk for 120 kalorier og 14 gram gavnlige fedtstoffer. Når olien er opvarmet, tilsæt hakket hvidløg, skalotteløg eller andre aromatiske grøntsager til at indgyde det med potente smag. Hvis du nyde krydderi, tilsæt knust rød peber olie så godt. Friske krydderurter, herunder persille, basilikum og koriander giver torsken et lys smag. Torsken er færdig med at svide, når det er uigennemsigtig hele og let brunet på begge sider. Overføre det til en tallerken til afkøling.

Sauce

En lav-natrium kylling eller grøntsags bouillon blandet med olie og krydderier i en pande vil oprette en tynd sauce i den tid, det tager at afkøle cod. Tilføj det omhyggeligt, da olien er sandsynligt, at splatter når suppen rammer stegepande. En 1/4-cup servering af lav-natrium kylling materiel skal tilføje cirka 18 mg natrium til din parabol. Denne sauce er perfekt til at tjene i løbet af de torsk og din valgte side. De krydderier, du brugte på den torsk, der vil skabe pletter af farve og tilføje smag til saucen. Sæsonen er det at smage til med friskkværnet peber og andre krydderier, før serveringen det med den afkølede cod.

Alternativ Metode

En erfaren støbejern stegepande eller en non-stick pande giver dig mulighed for at pan-sear torsk uden olie. For denne metode, en marinade, virker bedre end en tør rub af urter og krydderier for at tilføje smag. Du kan stadig betjene den med en sauce; blot blande lav-natrium bouillon med et par krydderier og dryp væsken over torsken.

Sikkerhed

Ifølge USDA Food Safety and Inspection Service, fisk er ikke sikkert at indtage, indtil det når frem til en indre temperatur på 145 grader Fahrenheit. Indsæt en fødevare termometer ind i den tykkeste punkt i din cod for at kontrollere dette. Eventuelle rester har brug for øjeblikkelig nedkøling; skille cod, hvis det sidder ved stuetemperatur i mere end to timer. Når du reheat cod, er det nødvendigt at nå frem til en indre temperatur på 165 grader Fahrenheit til sikker forbrug.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære