Sund Kost >> Sunde Måltider

Den Sunde Antallet af Pounds at Tabe i en Måned

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret juli 20, 2017

Vægttab formodes at være gradvis til at give din krop tid til at tilpasse sig, uden at forlade dig underernærede eller overanstrengt fra øvelse. Tjek med din læge før du begynder på en ny vægt tab plan, om, bare for at sikre, at du er ved godt helbred. At tabe pounds for hurtigt, kan medføre nogle alvorlige sundhedsmæssige problemer.

Det Sunde Vægttab

Generelt, droppe 1 til 2 pounds per uge betragtes som sundt, MayoClinic.org stater. Så hvis du holder dig til dine mål, ved at se, hvad du spiser og bliver mere aktive, kaste op til omkring 8 kilo på en måned skal være helt sikker. Du kan svinge i løbet af din rejse, oplever vægttab plateauer og eventuelle perioder med vægtstigning eller hurtig tab. Men så længe du er i gennemsnit omkring 8 kilo på en måned, er du går i et rask tempo.

Kalorier til Pounds.

Et kilo fedt svarer til omkring 3.500 kalorier. Derfor er du nødt til at skære eller brænde er 3.500 kalorier til at droppe et pund. Du kan også bruge en kombination for at skabe et kalorie underskud -- skære nogle kalorier ud af din kost og brænde resten. Så hvis du ønsker at fastholde, at 8 pund pr måned tab af vægt, som er 28,000 samlede kalorier du har brug for et underskud på ca 1,000 kalorier dagligt.

Skære og Brænde Kalorier

Det skal være nemmere for dig at skære nogle kalorier og brænde noget, snarere end at eliminere en fuld 1,000 kalorier fra din kost eller brændende i 1.000 kalorier i fitnesscentret hver dag. Som et eksempel, kan du overveje at trimme 500 kalorier fra din kost ved at drikke vand i stedet for sodavand eller juice, skifte til fedtfattig mælk eller skærer ned på dine portioner hvert måltid. Det efterlader dig med kun 500 kalorier til at forbrænde på gym. Du kan opnå dette gennem cirka en time med høj intensitet øvelse, herunder high-impact aerobic, kraftig cykling eller tempofyldt kører.

Går For Hurtigt

Mens du vil helt sikkert elske at være i stand til at passe ind i en mindre størrelse efter bare et par uger, hurtige vægttab er ikke sundt. Hvis dette tal på vægten bliver mindre dag for dag, kan det ikke være fedt at du er ved at miste. Din krop kan faktisk være at brænde op magert muskelvæv for brændstof, når du er i sult-tilstand. Hurtigt vægttab kan også skade dine nyrer eller galdeblære og endda efterlade dig med en uregelmæssig hjerterytme. I nogle tilfælde, dine hormoner, og dermed den seksuelle funktioner kan blive ramt så godt. Hvis du har en kronisk helbredsproblem, som hjertesygdom, vil din læge måske sætte dig på en vægttab plan, hvor du vil tabe vægt hurtigt. Hvis hurtigere-end-normal vægt tab er lægeligt nødvendigt, bør det kun ske under en læges tilsyn.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

Foto Credits

  • Chris Clinton/Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære