Sund Kost >> Ernæring

Sund Mid-Formiddag Snack på Arbejde

Hvis du finde dig selv på vej til kontoret automat i de timer, før frokost, er du sandsynligvis at forbruge usunde mængder af fedt og kalorier, og ikke får nogen værdifulde næringsstoffer. Snacks / mellemmåltider på arbejdspladsen er en vigtig del af din sunde kost plan, fordi de kan holde dig fra at føle sig sulten, før du får din frokost pause, og kan også levere vigtige vitaminer og mineraler.

Nødder

En håndfuld nødder er en nærende kilde til protein og fiber, to næringsstoffer, der tilfredsstille din sult og hjælpe du føler dig fuld. Nødder er godt for dit hjerte så godt, fordi de hjælpe med at sænke skadelige LDL-kolesterol og kan forebygge blodpropper, som kan forårsage et hjerteanfald. Vælg ristede nødder, såsom mandler, valnødder eller pekannødder, der ikke indeholder en masse af tilsat natrium til at holde den snack, som sundt som muligt. Drys nødder i yoghurt for en endnu mere tilfredsstillende snack.

Ost

Ost indeholder en god dosis af protein, som kan fylde dig op og holde sult i skak, indtil det er tid til frokost. Det er også en god kilde til calcium til stærke knogler og tænder. Har et gram cheddar ost med hele korn crackers. Spise et stykke streng ost med æble-skiver. En lille hel-hvede tortilla med smeltet ost er en anden snack, som er hurtig og nem at lave på arbejde. Tilføj ost til andre snacks. Drys det på en lille bagt kartoffel til at smelte eller slå det ud på en hel-hvede engelsk muffin.

Frugt

Frisk frugt forsyninger C-vitamin og kalium, samt en god dosis af kostfibre. Fiber fylder din mave, så du ikke er sulten, men det hjælper også at holde dig fuld. Har et æble, en appelsin eller banan til en hurtig og nem snack, som du kan tage for at arbejde sammen med dig. En kop friske bær eller melon stykker er hver let at tage med dig så godt. Pærer, ferskner, blommer, kirsebær og vindruer er nærende frugter, der også pack godt.

Ekstra Snacks

Har frisk gulerodsstave med hummus til en god mængde af fiber og protein. Smør peanut butter på æble-skiver eller en hel banan. Air-poppet popcorn er en nærende kilde til fiber. Drys det med en lille mængde Parmesan ost til at forbedre smagen. Varm en hel-hvede tortilla i mikrobølgeovn og spise det med tomat salsa, eller have en lille pakke usødet instant havregrød med friske blåbær. Et udsnit af hele hvede toast med mandel smør er en anden simpel snack, der leverer vigtige næringsstoffer.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • Lidt chokolade barer. billede af Saskia Massink fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære