Sund Kost >> Kost

Sunde Metoder til at tage på i Vægt

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret juli 20, 2017

Selvom de fleste mennesker, der har fokus på ernæring, kost og livsstil, ønsker at tabe sig, der er dem, der har brug for at tage på i vægt. At være undervægtig kan være et problem, især hvis det er forårsaget af dårlig ernæring, en medicinsk tilstand eller andre sundhedsmæssige problemer, i henhold til diætist Katherine Zeratsky, R. D., L. D. af Mayo Clinic. Tager på i vægt handler ikke om næring op på pie, burgere og slik selv. Du er nødt til at tage på i vægt i et støt tempo, mens man spiser sundt.

Kalorier

Kalorier der forbruges, og kalorier brændt indflydelse vægttab og vægtøgning. At tage på i vægt, skal du indtage flere kalorier, end du forbrænder. Afhængigt af alder, aktive voksne kvinder har brug for mellem 2.000 og 2.400 kalorier for at opretholde vægten, mens mænd har brug for 2.400 og 3.000 kalorier. Så at tage på i vægt, er du nødt til at spise mere end dette. For at få et pund, skal du spise en ekstra 3,500 kalorier. Et sikkert sats på vægtøgning er 1/2 til 1 pund per uge, noter Sharon Griffin, Ph. D, M. S., L. N., i TANKEN om, Fitness Tidsskrift. Justere dit kalorieindtag, indtil du nå dette mål.

Måltid Frekvens

Du har brug for en konstant forsyning af energi og springe måltider gør det endnu sværere at gøre op dem ubesvarede kalorier senere. Lad ikke mere end fire timer at gå af uden at spise, rådgiver diætist Cynthia Sass, M. P. H., R. D., i "Shape Magazine." Holde en fødevare tidsskrift til at overvåge din indtagelse og indstille en timer til at minde dig om, hvornår du skal spise, hvis du er ansvarlig for at glemme.

Valg Af Fødevarer

Du behøver ikke altid at spise det laveste kalorieindhold fødevarer. Kalorie-tætte snacks er en ideel måde at øge dit kalorieforbrug, ifølge Zeratsky. Ost, avocado, kød, peanut smør og nødder er alle af høj i kalorier, men de er også fyldt med næringsstoffer. Tilføj ekstra fuldkorn fra brune ris, hele hvede pasta eller hel-hvede wraps til måltiderne, og tilsæt æg, nødder og oliven olie til salater.

Overvejelser

Før du foretager nogen ændringer i kosten, skal du kontakte din læge. Din ekstra vægt bør være muskelmasse i modsætning til fedt masse. Transporterer overskydende fedt sætter dig på en større risiko for hjertesygdomme, diabetes og slagtilfælde, i henhold til American Heart Association, mens øget muskelmasse kan faktisk øge dit stofskifte og støtte fedtforbrænding. For at sikre, at dine overskydende kalorier tur til at muskelmasse end fedt, kombinere din kost med en intensiv motion regime, der indeholder to til tre modstand uddannelse sessioner per uge.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • NA/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære