Sund Kost >> Kost

Sundt Kød til at Sætte på Pizza

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret: November 19, 2018

En smattet udsnit af pizza stablet højt med pølse og pepperoni er et måltid, som mange mennesker nyder, men det er ikke din sundeste valg. Pølse og pepperoni låne en fed smag til pizza, men de er også højt indhold af mættet fedt og natrium, der falder den ernæringsmæssige værdi af dit måltid. Swap disse højt fedtindhold kød med sundere alternativer og pizza kan være en nærende del af din kost.

Tyrkiet og Pølser, Pepperoni

En kost med højt indhold af mættet fedt sætter dig på en øget risiko for hjertesygdomme, diabetes og usund vægtøgning. En ounce af pepperoni indeholder 12.31 gram fedt i alt, 4.16 gram, som er mættet. En servering af pølser har 13.61 gram fedt i alt, 4.39 gram, som er mættet. Bytte disse højt fedtindhold kød til tyrkiet alternativer, der kan reducere fedtindholdet i din pizza. En servering af tyrkiet pepperoni indeholder 3.46 gram fedt, 1.11 gram, som er mættet. Tyrkiet pølse har 5.95 gram fedt per portion, 1.29 gram, som er mættet. Se efter lav-natrium sorter, fordi selv kalkun kød kan indeholde store mængder af salt.

Canadiske Bacon

Canadiske bacon er et sundere alternativ til højt fedtindhold kød, der også leverer en sund dosis af protein og jern. En 2-ounce servering af Canadiske bacon indeholder 2.77 gram fedt i alt, 1.02 gram, som er mættet. En ulempe er, at Canadiske bacon er den mængde af natrium, som det indeholder. To ounce indeholder 569 mg natrium. Din daglige grænse af natrium bør ikke overstige en højde af 2.300 mg at hjælpe med at forhindre et hjerte og nyre sygdom, MayoClinic.com noter. Se efter lav-natrium sorter for at forbedre den ernæringsmæssige værdi af din pizza.

Krebsdyr

Rejer, krabber og hummer er lavt indhold af mættet fedt og levere en sund mængde af protein og vitamin A. Fire store rejer indeholder mindre end 1 gram fedt. En ounce af kogt krabbe eller hummer hver indeholder mindre end 1 gram fedt så godt. Skaldyr indeholder en betydelig mængde af salt, da de er høstet fra salt vand. Scatter små mængder af mad på din pizza for at holde dine natrium indtag i et sundt område.

Fjerkræ

Strimlet hvidt kød, kylling, er en lav-fedt mulighed, der også leverer protein, jern, zink og kalium. 3,5 ounce servering af hvidt kød, kylling indeholder kun 3.57 gram fedt i alt, 1 gram, som er mættet. Strimlet tyrkiet er et andet høj-protein-pizza topping, der også indeholder niacin, jern og magnesium. 3,5 ounce servering af kogt kalkun indeholder 4.97 gram fedt i alt, 1.45 gram, som er mættet. Stege, grill eller bage fjerkræ dig selv, og hver portion indeholder kun få milligram af natrium, som gør din pizza sundere måltid.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære