Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Mad til en person, Der Hader at lave mad

En grund til, at sund kost er skræmmende, hvor meget tid, madlavning måltider synes at kræve. Hvis du hader madlavning, udsigten er endnu værre. Måske du ikke kan lide at spilde timer på at gøre noget, som du vil fortære i minutter, eller måske har du bare ikke tilpas i køkkenet. I hvert fald ikke henvende sig til frosne middage. Du har masser af muligheder for at træffe sunde måltider med blot et par minutter af hands-on forberedelsestid.

Smoothies

For hjerte-sundhed, det AMERIKANSKE Department of Health og Human Resources anbefales at spise mellem fire og fem portioner af både frugter og grøntsager hver dag. En portion er ca 1/2 kop, så du har brug for 2 kopper af frugt og 2 kopper af grøntsager dagligt. At lave en smoothie er den nemmeste måde at få frugt og grøntsager i et eller to måltider. Bare vaske og skære nogle frugter og grøntsager, placere dem i en blender med is eller mælk og purere dem, indtil konsistensen er helt på toppen. For nogle protein, bruger mælk. For en rigere protein kilde, skal du bruge peanut butter. Hvis du bruger lige mængder af frugt og grøntsager, smoothie vil være sød og velsmagende. Brug søde grøntsager, såsom gulerødder, eller neutralt smagende grøntsager som spinat. En smoothie lavet med gulerødder, spinat, æbler, appelsiner og mælk har omkring 250 kalorier, 17 gram fiber og 8 gram protein. Hvis 4 kopper af frugter og grøntsager, der gør alt for meget smoothie til et måltid-og det vil sandsynligvis -- gem halvdelen til senere.

Langsom Mad

En slow cooker lader dig dumpe en masse ingredienser i en gryde, skal du trykke på en knap og komme tilbage til et hjem kogte måltid i seks til otte timer. Langsom komfurer synes at gøre selv de simpleste ingredienser velsmagende. For eksempel kombinere skiver kylling bryst, løg, hvidløg og lav-natrium kylling materiel i en slow cooker. Når kyllingen makulerer nemt, og du trække det til en pulp med to gafler, og brug det som topping til sandwich lavet med hele korn brød. Fire kylling bryst vil nemt brødføde en person, der er strimlet kylling sandwich til tre dage. En strimlet kylling sandwich med 3 ounces kylling har omkring 275 kalorier, 22 gram protein og 4 gram fibre. Normalt, hvis du kombinere grøntsager, såsom gulerødder, løg eller kartofler med hakket kød, lav-natrium lager og nogle krydderier i en slow cooker, du vil gøre noget spiseligt.

Sandwich og Salater

For måltider, der ikke kræver meget tid, stick med sandwich og salater. For kød, stege kylling eller mager oksekød i begyndelsen af ugen. Kombiner det med diverse hakkede grøntsager, friskkværnet peber og citrus juice og holde skålen nedkølet. Scoop nogle på en bund af salat for en salat, eller en skefuld af blandingen på hele korn brød til en sandwich. En salat med kylling, spinat og tomater har omkring 125 kalorier, 20 gram protein og 2 gram fiber pr kop.

Supper

En velsmagende suppe virker som om det tager timer at forberede, men det er virkelig ikke svært at gøre. Gode supper starte med hakket kød, løg og hvidløg, rørt i et fald i varm olie indtil de er kogt. Når du er færdig med at tilføje hakkede grøntsager, lav-natrium lager, og nogle urter og krydderier. Når suppen er krydret til din smag, og suppen simre i et stykke tid, og det er klar til at tjene. For at tilføje bulk, nudler eller brune ris er ideel. En stor gryde suppe kræver omkring 20 minutter af hands-on prep tid og kan brødføde en person, der er for opadgående på fem dage. En suppe lavet med brune ris, kylling, løg og gulerødder har omkring 175 kalorier, 21 gram protein og 4 gram fibre pr kop.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære