Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Madkasser til Børn

Mange forældre bekymre sig om de valg, at deres børn gør, når de køber deres frokost på skolen. Pakning en sund frokost for dem er en måde at sikre, at de får alle de vitaminer og mineraler som de behøver. En sund frokost behøver ikke at være smagløst, og du har mange muligheder for at skabe en frokost, der er lige så lækker, som den er sund.

Sandwich

Næsten alle børn elsker en sandwich, og de fleste sandwich holder sig godt i en isoleret frokost max. Start med hele korn hvede eller hele korn hvidt brød, eller en hel korn tortilla til at lave en wrap. Derefter, tilføj en sund kød. Deli-stil eller stegt kalkun, kylling eller skinke er alle glimrende valg, fordi de er nærende samt smagfuld. Læg sandwich med sprød salat, tomat, eller andre grøntsager, som dit barn kan lide. Top sandwich med sennep, cremet ranch dip eller en zesty sauce. Mulighederne for at lave en sandwich er næsten uendelige, så bland det op fra dag til dag.

Sider

Du vælger en side er lige så vigtig som at skabe sandwich. Sprød gulerod og selleri pinde tilføje en sprød tekstur modsætning til en sandwich. Skiftevis, en lys og frisk side salat toppet med grøntsager og deres yndlings salatdressing kan tilføje zip til måltidet. Inkluderer en lille beholder med cremet dressing eller dip til grøntsager og salat. I de koldere måneder, en varm suppe er et ideelt tilbehør til en sandwich, fordi det er en velsmagende, opvarmning side. Vælg side elementer, der supplerer sandwich. For eksempel, en kalkun wrap par godt med zesty black bean soup.

En Sød

Alle børn elsker slik, men en sød finish til måltid behøver ikke at være usundt eller fuld af sukker. Sunde yoghurt eller frisk frugt velkommen af de fleste børn som en ny behandling. Parret en frisk æble med lys i yoghurt sauce, eller give dem en pose af saftige druer. Omfatter en cookie gang om ugen eller ved særlige lejligheder, men vælge en havregryn eller raisin cookie, der har nogle ernæringsmæssige værdi ud over sukker.

Drik

Du har mange muligheder for drikkevarer til at gå med måltidet. Mælk er det fornuftige valg, hvis du ikke omfatte ost på en sandwich eller salat. Skiftevis, de fleste børn har en juice max. Vælge deres favorit juice som apple eller druesaft og vælge en, der ikke har en masse af tilsat sukker. Nogle børn nyder godt af ren vand over andre drikkevarer og vand er den bedste måde at holde dem hydreret hele dagen.

Om Forfatteren

Natalie Smith er en teknisk skriver professor med speciale i medicinsk skrivning lokalisering og mad at skrive. Hendes arbejde er blevet offentliggjort i tekniske tidsskrifter, på flere prominente madlavning og ernæring hjemmesider, samt bøger og konferencen. Smith har vundet to internationale forskning priser for hendes stipendium i interkulturel medicinsk skrivning, og har en Ph.d. i teknisk kommunikation og retorik.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Brand X Pictures/Getty Images
ADVERT

Mest populære