Sund Kost >> Kost

Hvad Er en Sund Frokost for en Person Forsøger at tage på i Vægt?

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret December 19, 2018

Tager på i vægt, kan være lige så svært som at miste det. Se din læge for at sikre, at du ikke har en medicinsk tilstand, der forårsager dig til at være undervægtig og bede ham om generelle kostråd. I de fleste tilfælde, du bliver nødt til at øge dit kalorieforbrug, og frokost er en glimrende mulighed. Ilægning op på chips, sodavand og junkfood er ikke den rigtige måde at tage på i vægt, selv om. For en sund vægtøgning, gør din frokost med næringsstof-rige, kalorie-tætte fødevarer.

Æg Pitabrød

Æg, plain yoghurt, løg, sennep og krydderier lave en velsmagende salat. Vælg sunde krydderier som paprika, stødt sort peber, cayenne peber og dild i stedet for salt ingredienser. Ting salat i hele hvede pita for fiber og ekstra kalorier. Salat fra to æg og seks æggehvider bør være nok til at fylde to små pitas. Spise et æble, som en side for at gøre frokosten mere fylde og for at tilføje ekstra vitamin C. Frokost med to hele æg, seks æg, hvide, Halv-cup almindeligt, fedt-fri yoghurt, to små, hele hvede pita og en stor apple har 580 kalorier, 47 gram protein, 73 gram kulhydrater og 12 gram fedt. Hvis din vægt-gevinst kost kræver flere kalorier, har en tredje pita eller øge andelen af hele æg til æggehvider.

Kylling og Provolone-Sandwich

Det er smeltet, provolone, stegt kylling bryst og nogle friske grøntsager, klemt inde mellem multi-korn, brød gør en lækker frokost. Peberfrugt, rød løg, baby spinat eller andre friske grøntsager er ideel til sandwich. Tilføj pepperoncini peberfrugter eller jalapenos for nogle spice. Enten lad osten smelte på den varme kylling bryst eller gøre det boblende og sprød under en slagtekyllinger. En banan gør en velsmagende side og tilføjer en sund servering af kalium. Frokost med to skiver af multi-korn, brød, en halv kylling bryst, 1 ounce af provolone, 10 strimler af grøn peber og en mellemstor banan har 483 kalorier, 41 gram protein, 51 gram kulhydrater og 13 gram fedt.

Bean og Avocado Tacos

Avocado giver en rigelig kilde til sunde fedtstoffer, og de er lækre tacos. Bunke avocado skiver på en tortilla med kogte sorte bønner og har en pære på den side for en komplet frokost. Tilføje nogle limesaft, cayenne peber og andre salt-gratis krydderier for at sikre din taco er flavorful eller nyde ingredienser i deres naturlige tilstand. Moden avocado, der er bløde at røre ved, smage bedst. En frokost med to mel tortillas, en avocado, en halv kop kogte sorte bønner og en pære har 654 kalorier, 17 gram protein, 102 gram kulhydrater og 22 gram fedt.

Jordnøddesmør Nudler

Kombinere hel-hvede-nudler med peanut butter til at lave en lækker frokost, der vil holde dig fuld i timer. Enten glat eller crunchy peanut butter virker; crunchy sorter efterlade små bidder af peanuts på nudler for en varieret struktur. Hvis du bruger hot nudler, de vil blødgøre peanut butter, så det er tyndt nok til at belægge dem uden at tilføje bouillon eller nogen anden væske. Jordnøddesmør hurtigt øger de kalorier, protein og sunde fedtstoffer i din frokost, hvilket gør det perfekt til vægtøgning. Tilsæt løg, knust rød peber og andre krydderier for at tilpasse din frokost og have noget frisk jordbær som en side. Frokost lavet af 1 kop kogt, hele hvede spaghetti, 3 spsk crunchy peanut smør og 1 kop halveret jordbær har 506 kalorier, 20 gram protein, 59 gram kulhydrater og 25 gram fedt. Jordnøddesmør nudler er lækre serveret kolde, alt for.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære