Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Frokost Ideer til en Kræsen Voksen

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret 17 December 2018

Kræsenhed er ofte forbundet kun med små børn, og moody ' unge, men tusindvis af voksne, der identificerer sig selv som ekstremt kræsne, rapporter Duke Center for Spiseforstyrrelser direktør Nancy Zucker. Kræsne spisevaner kan gøre det svært for voksne at spise en afbalanceret kost med passende daglige portioner af frugt, grøntsager, korn, mejeriprodukter og magert protein. Uden en nærende frokost, blodsukkeret kan falde i eftermiddag, gør dig træt, sløv og mere tilbøjelige til at nå frem til en høj-fedt eller for meget sukker og snack. Hovedet er disse problemer off ved at give kræsne voksne spisere bærbare lunches, der byder på masser af variation og ernæring.

Frokost på en Pind

Bambus spyd er ikke lige til at grille shish kebab længere -- bruger dem som grundlag for en sjov, visuelt indbydende frokost, der kan hjælpe med at optage en bredere vifte af sunde fødevarer i en picky æder kost. Skær frisk frugt i bidder, valgte flere forskellige farver-grøn kiwi, gul ananas og røde jordbær, for eksempel-og spidde dem på spyd. Til hovedret, vælg et måltid, at din picky æder kan lide, og give det en spyd-makeover. Prøv skiftevis kogt hel-hvede ziti pasta med kogt, kold hakkede fjerkræ og ost i terninger og pakningen med en lille beholder af marinara sauce til at dyppe med. Spyd kogte rejer og dampede grøntsager til fisk og skaldyr elskere, eller kødboller og spinat-oste ravioli til kød-spisere.

Dips

Alle ved, at det er næsten umuligt at stoppe på kun en eller to bider, når du er konfronteret med dip. Vælge flere forskellige dips din picky æder nyder godt af, og, med en sund spin, gøre dem til den danske frokost. Pack hummus, frisklavede bean dips eller pesto med bidder af sprøde hele korn brød, strimler af lean grillet bøf eller kylling og en bred vifte af vegetabilske pinde til at dyppe med. Par low-fat, krydret yoghurt med frisk frugt spyd. Prøv at lave hjemmelavet, fedtfattig versioner af guacamole, ranch eller løg dip og serverer dem med bagte tortilla chips, hele korn, kiks eller bagt pita chips. Salsa er et andet populært valg, men undgå at bruge kommercielt dåse salsaer, når det er muligt, fordi de kan indeholde store mængder af natrium.

Hjemmelavet Frokost Kit

Frokost kits solgt i nærheden af pålæg hos din lokale købmand kan ligne en tiltalende og tidsbesparende, men de fleste er dyre, højt kalorieindhold, højt natrium og lav i ernæring. En picky æder kan nyde en hjemmelavet, made-to-order frokost kit med hendes favorit magert kød, ost og kiks. Brug en solid, sektioneret plastikbeholder med tætsluttende låg. Omfatter terninger af kogt, koldt kød eller kødboller, en bred vifte af skiver ost, kiks eller Melba toast; pickles eller oliven, og tørret og frisk frugt. Husk små pakker af sennep eller fedtfattig mayonnaise, hvis den frokost-eater kan lide at lave sandwich ud af ingredienserne.

Snack Sampler

Mens konstant mellemmåltider kan ødelægge en kræsen eater ' s appetit før måltiderne, et måltid, der er baseret på mellemmåltider kan hjælpe med at forhindre kedsomhed og opmuntre ham til at spise små mængder af mange forskellige typer af fødevarer. I stedet for pakning en frokost, der byder på en sandwich eller vigtigste entree, pack beholdere, plast zip-top poser eller flere sektioneret beholdere med små portioner af sunde retter. Prøv forskellige typer af nødder, frø, såsom rå solsikkefrø, skiver af hårdkogt æg, kogt pasta vendt med grøntsager og lavt kalorieindhold salat dressing, ristede nødder, soja, rå eller tørret frugt, et par spiseskefulde af kylling eller tun salat med kiks til spredning eller kold, dampet bidder af grøntsager som søde kartofler. Sørg for at inkludere elementer fra alle fem af de vigtigste fødevarer grupper.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære