Sund Kost >> Kost

Sund Frokost Med Pålæg

Skrevet af Andrea Cespedes; Opdateret: 06 December, 2018

Før du foretager dit næste sandwich eller sidle op til deli counter, overveje, hvilke pålæg gøre for den sundeste frokost. Du vælger disse færdigpakkede, presliced kød til deres bekvemmelighed og smag. Pålæg er en let, pålidelig kilde til protein og tilbyder næringsstoffer, herunder vitamin B-12, zink og jern.

Men nogle pålæg er af super høj i natrium, mættet fedt, og nitrat, som er stoffer, der bruges til at bevare deres farve og friskhed. En undersøgelse offentliggjort i 2014 spørgsmålet om Ernæring Tidende har undersøgt sammenhængen af frokost i forbruget af kød med indtag af næringsstoffer og kost kvalitet. Forskerne fandt, at frokost kød forbrugerne havde et højere indtag af protein, calcium og kalium, men også højere indtag af usunde natrium og mættet fedt. Få den bedste pålæg at vælge, hvornår du ønsker at forberede en sund frokost.

De Bedste Udskæringer

Vælge naturlige pålæg, som ikke er tilsat konserveringsmidler eller nitrat, når det er muligt. Skiver af kalkunbryst og lean stegt oksekød er blandt din bedste valg. Du kan også vælge magert skinke i moderate mængder, men erkender, at det er mere forarbejdede og højere i natrium end mange kalkunbryst og oksekød valg.

Salami, mortadella, bologna og pastrami er stærkt forarbejdede, fede pålæg om at undgå. De indeholder mere mættet fedt og natrium end lean, naturlige tyrkiet og roastbeef. Gem disse til lejlighedsvis aflad eller springe dem helt.

Frokost Ideer

Selvfølgelig, sandwich er en simpel go-to valg, når det kommer til frokost. At træffe det sundeste dem muligt ved hjælp af tæt, hele korn brød, masser af grøntsager og fedtfattige dressinger, såsom sennep eller chutney. Nogle ideer kan nævnes:

  • Stegt kalkunbryst, frisk spinat og tranebær sauce på hele korn skiveskåret brød
  • Roastbeef, low-fat ged ost, ristet rød peber, og arugula på pumpernickel
  • Tyrkiet, avocado, tomat og romaine salat på en hel-hvede roll

Må ikke begrænse dig selv til den traditionelle sandwich. Rulle skiver af kalkun eller roastbeef og skær i strimler til at placere på toppen af en grøn salat med romaine, baby spinat, druer, tomater, agurk og rødløg.

Bage en frittata derhjemme, opbevares i køleskab og bringe skiver til at spise ved stuetemperatur, når du er på farten. For at gøre en frittata, slå sammen, æg, hakkede grøntsager – såsom peberfrugter og løg – og mix i nogle hakkede stege okse-eller kalkunbryst. Bages i en gryde, og skær den i skiver til servering.

Hvis du begrænser din kulhydrat indtagelse, fylde store salatblade med sund pålæg, en skive fedtfattig ost og revet gulerødder til en sandwich alternativ. Du kan også wrap kalkun eller roastbeef rundt kold, dampet asparges eller gulerodsstave.

Om Forfatteren

Andrea Cespedes tjent sin ernæring legitimationsoplysninger fra Nutrition Therapy Institute i Denver, Colorado. Hun er også en personlig træner, master yoga instruktør, løbe coach, gruppe fitness instruktør og Ironman triathlet.

ADVERT

Mest populære