Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund, Lav-Sukker Morgenmad

Morgenmad er bredt anerkendt som den vigtigste måltid på dagen, og rettelig så. Spise morgenmad giver dig energi til at holde dig i gang hele igennem en travl dag. Det har også vist sig gennem forskellige undersøgelser, at det at spise morgenmad dagligt hjælper til at holde dig på en sund kost mønster, og dermed hjælpe dig til at tabe sig og holde det ud. Hvis du søger for at tabe eller opretholde en vægt, du ønsker at være sikker på at den morgenmad, du spiser, er fuld af sunde, med lavt sukkerindhold fødevarer.

Æggehvider

En omelet er en klassisk sund morgenmad valg og kan gøres endnu sundere ved kun at bruge æggehvider. En stor æggehvide har kun 16 kalorier, 4 gram protein, ingen fedt, ingen kolesterol og ingen sukker. Du kan smide i, hvad favorit grøntsager og ost, du har – nogle store valg, der bliver løg, spinat, peberfrugt og svampe; bare bruge en ost lavet af fedtfattig mælk. Lav-fedt Schweiziske, cheddar og peber jack er god ost valg for lækker omelet.

Fuldkorn

Fuldkorn er en fantastisk valg, fordi de giver masser af fibre til at holde dig fuld og fokuseret hele dagen. Du kan få dit korn ved at spise havregryn, fuldkorn toast eller visse kornarter. Lav-sukker korn som shreddes hvede eller bran flakes tilbyder høj fiber og fuldkorn, og "ingen andre breakfast tilbyder så meget fiber, calcium og andre næringsstoffer, for så få kalorier, og så lidt fedt," ifølge Center for Videnskab i Offentlighedens Interesse.

Fedtfattig Mælk eller Yoghurt

Tilføjelse af fedtfattig mælk eller yoghurt til morgenmad er en anden måde at holde det sundt og relativt lav på sukker. Erstatning fedtfattig mælk, hele korn eller lav-sukker korn i stedet for hele eller 2 procent mælk til den samme smag, med mindre skyld. En kop fedtfattig mælk er 12 gram sukker, så sørg for at holde mælken brug lys. Hvis du er en fan af yoghurt, give græsk yoghurt en prøve-det er mindre valle, med indhold af laktose og sukker end almindelig yoghurt. Kaste små portioner af frugt i yoghurt for ekstra smag.

Middag Rester

Hvis du ikke er en fan af typiske morgenmad fødevarer, du har mulighed for at spise rester fra din sidste middag. Dette er selvfølgelig forudsat at du spiste en sund aftensmad. Rest suppe, pasta, gryderetter eller gryderet er gode muligheder for morgen mad, fordi de har de fibre og andre næringsstoffer, der er nødvendige for at holde dig fyldt med energi. Hvis du føler, at dine madrester er ikke nok, tilføje hele korn ristet brød eller lidt frugt til dit måltid til flere næringsstoffer og smag.

Om Forfatteren

Leigh Wittman har været at skrive professionelt siden 2007. Hun skriver primært om sundhed, karriere rådgivning, friluftsliv og rejser til forskellige hjemmesider. Wittman er en autoriseret sygeplejerske og studeret sygepleje på Arizona State University.

Foto Credits

  • Eising/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære