Sund Kost >> Kost

Sund, Fedtfattig Salat Dressing Med Citron Saft

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret 12 December 2018

Salatdressinger tilføje en eksplosion af smag til din vegetabilske ensemble. Dog, hvis du bruger usunde forbindinger, de kan slå din sunde salat i en høj-fedt måltid. For eksempel, vil en 2-spsk servering af ranch dressing har 145 kalorier og over 15 gram fedt. Hvis du laver din egen salat dressing med sunde ingredienser som citronsaft, du kan tilføje lige så meget smag uden alle de kalorier og fedt.

Frisk Citron

Hvis du bruger citronsaft-koncentrat eller sødet citronsaft, din dressing vil ikke være så velsmagende eller sund, som den kunne være. Saften fra friske citroner, der fungerer bedst. Køb kvalitet citroner -- Meyer citroner, hvis det er muligt -- og bruge en reamer til at udtrække juice sammen med en smule af papirmasse og kaster frø. Hvis du ikke har en reamer, skær citron i skiver og pres saften af hånden. Smag citronsaft. Hvis det ikke er citrus nok for dig, gejst en eller to citroner, og føje den til saft. Hvis du ikke har en zester, skåret meget ud af skalle og så hak det med en skarp kniv. Alternativt kan du tilføje en smule citron ekstrakt for en kraftig smag uden meget arbejde. Saften fra en citron er bare 11 kalorier, så brug så meget som du gerne vil.

Eddike

For at bringe de smag af citronsaft og forbedre din salat tilføje en lille mængde af eddike, som er fyldt med smag, og er ikke høj i kalorier eller natrium. Nogen af dine foretrukne typer af eddike vil arbejde, der spænder fra apple cider til balsamico. Balsamico eller rød vin eddike er mest tilbøjelige til at supplere smag af citronsaft, selv om. Tilføj mindst det dobbelte af den mængde citronsaft. 2 spsk servering af rød vin eddike har kun 6 kalorier, og 2 spsk balsamico eddike er kun 28 kalorier.

Krydderier

Citronsaft og eddike er velsmagende, men smagen af denne blanding vil ikke have den dybde, der er fælles med salat dressing. Tilføje dine foretrukne urter og krydderier, der vil polere det, selv om. Start med noget simpelt, som jorden sort peber eller frisk persille og tilføje en anstændig mængde af det. Du kan tilføje 1 tsk stødt sort peber kun 6 kalorier. Gå lettere med krydderier såsom knust rød peber, cayenne peber eller koriander. Citron peber fungerer også godt til at intensivere citrus smag. Eksperimentere, indtil du får en kombination af krydderier du kan lide.

Emulgere

Medmindre du tilføjer olie, emulgatorer din salat dressing er ikke obligatorisk. Citronsaft og eddike bør blandes nemt med en hurtig rør fra en gaffel. Men de fleste salatdressinger ikke indeholder olie. Olivenolie er en sund valg, da det er fyldt med hjerte-sunde monoumættede fedtstoffer. Sundt, da det kan være, du skal stadig bruge det i moderate mængder. En 1-tsk servering af olivenolie har 40 kalorier og 4.5 gram fedt. Når du har tilsat oliven olie, du bliver nødt til at bruge en blender, stav blender eller piskeris til at distribuere det via balsamico og citron saft blanding, emulgering din dressing. Når det er gjort, olie vil ikke være flydende og din dressing er klar til at tjene.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære