Sund Kost >> Ernæring

Sund Lav-Carb Tun Bøffer

Tun er en sund og alsidig mad, der er fyldt med protein, vitaminer og essentielle fedtstoffer. At spise både frisk eller på dåse tun, der er til gavn for dit hjerte, krop og selv din hjerne. Tun bøffer kan blive spist på deres egne som en appetitvækker, som en side parabol, i en sandwich eller med en grøn salat. Ved hjælp af de rigtige ingredienser til at gøre din tun bøffer gør dem low carb og en endnu sundere måltid.

Ernæring

Både friske og dåse tun levere sund, mager proteiner, omega-3 fedtsyrer og andre næringsstoffer. Tun på dåse er lettere at købe og forberede sig på at gøre tun bøffer. Men, Food Standards Agency rådgiver, at mens frisk tun betragtes som en fed fisk, der er rig på omega-3 fedtsyrer, canning, som reducerer disse gavnlige fedtstoffer. Derfor, samtidig med tun på dåse er en sund og praktisk valg, det har ikke de samme fordele som at spise frisk tun.

Tilsat Fedt

Tun bøffer kan spises alene eller tilføjet til et lyst salat at lave en lækker og afbalanceret måltid. Men tun bøffer indeholder ofte tilsat ingredienser som æg, mayonnaise, vegetabilsk olie, mayonnaise eller salat dressing, der kan gøre dem højt i usunde, mættede fedt. For at gøre din tun bøffer sundere, så brug en æggehvide for at hjælpe med at danne patties og bruge fat-gratis mayonnaise eller salat dressing til at tilføje smag og fugt. Derudover, MayoClinic.com anbefaler anvendelse af tun på dåse, der er pakket i vand i stedet for tilsat vegetabilsk olie.

Kulhydrater

Rasp og mel er typiske ingredienser i mange opskrifter til tun bøffer. De hjælpe med at holde patty sammen, men kan også tilføje usunde kulhydrater, som du måske ikke engang være klar over. For at gøre low-carb tun bøffer bruge hele korn brød krummer og hele hvedemel i stedet for dem, der er lavet af hvidt, raffineret brød og mel. Du kan også erstatte rasp og mel med sundere, low-carb korn som jorden havre, knust hørfrø, og byg og kikærtemel. MayoClinic.com anbefaler også at tilføje finthakkede grøntsager såsom grønne løg, selleri, squash, peberfrugt og aubergine for ekstra low-carb næringsstoffer og fibre.

Beløb

Low-carb tun bøffer er en bekvem måde at spise fisk på hjemmet, på arbejdet eller i skolen. Du kan gøre tun bøffer i forvejen og fryse dem til at spise senere. American Heart Association anbefaler tilsætning af mindst to portioner af fisk til din ugentlige kost. En portion består af tre-fjerdedele af en dåse tun eller et 3,5 ounce stykke frisk tun. Men det er vigtigt at bruge usaltet dåse tun og undgå at tilføje overskydende salt frisk tun.

Om Forfatteren

Nadia Haris er et registreret stråling terapeut, der har været at skrive om ernæring for mere end seks år. Hun er ved at færdiggøre sin Master of Science i ernæring med fokus på de ernæringsmæssige behov hos onkologiske patienter.

Foto Credits

  • Gulerod Og tun bøffer på en herbed kartoffel stak med salat. billede af Brett fra Mulcahy Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære