Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Lav-Carb Fødevarer, Du Kan Lave Mad Hurtigt

Mange low-carb opskrifter er enten intetsigende eller kræve timer i køkkenet. Du kan finde en gylden middelvej med lækre, lav carb fødevarer, der kræver 30 minutter eller mindre til at forberede sig. Med et udvalg af lav-carb ingredienser og krydderier, mulighederne er uendelige. Som en bonus, kan du normalt gøre nok for at have rester, så du ikke behøver at lave mad igen for de næste par måltider.

Røræg med Krabbe

Æg er ofte en low-carb korte, men røræg blive kedeligt i en fart, hvis du ikke klæde dem op. Tilføj en smule af faste crabmeat og denne enkle parabol forvandler sig til en smag-morgenmad. Du skal starte med at varme en klump i crabmeat, der er til rådighed på dåse fra de fleste købmænd, i en nonstick stegepande eller med en smule olie. Grønne løg, friskkværnet peber og knust rød peber er sunde krydderier til at tilføje. Når krabbe er brunet let, du er klar til at tilføje et pisket æg og finish madlavning dit måltid. En kamp fra én hele æg, æggehvide og 3 ounce af faste krabbekød har 160 kalorier og 0,5 gram kulhydrater. Genopvarmning madrester i en mikrobølgeovn, der er omfattet af et papir håndklæde for at forhindre krabber i at udtørre, og bliver sej.

Brændt Tomater

Når du du har lyst til en snack, kan du springe kedeligt at have ved hånden af ost terninger eller gulerodsstave og har en brændt tomat. For den bedste smag, begynder med en kvalitet, tomat, at der aldrig har været nedkølet; køling kan oprette en grynet konsistens. Skiver bør ikke være tykkere end 1/2 tommer, så tomat kokke hurtigt og jævnt. Sæson tomat let med friskkværnet peber, paprika eller citronsaft, før sviende det på en varm stegepande. Når du vende tomat, bunden skal have let bruning. Direkte efter at flippe er en glimrende mulighed for at tilføje en smule ost, som den varme overflade vil hurtigt smelte det. En medium rød tomat med 1 ounce af mozzarella-som skal give fire eller fem brændte skiver toppet med ost -- vil have 94 kalorier og 4 gram kulhydrater. Rester er velsmagende kold, men at de ikke varm det godt.

Tun Salat Wrap

En tun salat-gerne fylde stablet i et salatblad skaber en hurtig, tilfredsstillende frokost. Brug ikke fed mayonnaise eller andre usunde ingredienser. I stedet, stick med fedt-fri yoghurt til at fugte tun og tilsæt krydderier, indtil du nyde smagen. Hvidløg pulver, granuleret løg, tørret ingefær, stødt sort peber, cayenne peber og paprika er eksempler på sunde krydderier til at prøve. Bruge dåse tun pakket i vand, så du ikke behøver at varme det. Smag tun fylde så du sæson, indtil du finder en smag du specielt nyder. Spoon fyldet i et stort salatblad, rulle det op som en burrito, og står din frokost klar. En wrap lavet af 3 ounce af tun, 1/4 kop almindelig, fedt-fri yoghurt og et stort blad af butterhead salat vil have 110 kalorier og 5 gram kulhydrater. Hvis du ikke har noget andet til frokost, spiser en anden salat wrap til at fylde dig op.

Laks Burgere

Mens du ikke kan have det på en bolle, en laks burger er perfekt til frokost eller middag med en side af dampede grøntsager. Start med dåse laks og vælge ud, knogler og hud, hvis der er nogen, eller hakkekød nogle rå laks. Du bliver nødt til at blande laks med et æg til at binde det sammen, og nogle krydderier efter smag. Grønne løg, hvidløg pulver, sesamfrø, wasabi pulver, revet ingefær og løg pulver er eksempler på sunde krydderier. Burger blanding vil være løs, men når den ene side er tilberedt på en pande, det vil holde godt sammen. Kog dine burgere, indtil de er faste, uanset om du bruger rå eller dåse laks. En burger fra 3 ounce af laks og en æg har omkring 215 kalorier og 0,5 gram kulhydrater. En 1-cup side af dampet blomkål vil tilføje 27 kalorier og 5 gram kulhydrater til din middag.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære