Sund Kost >> Kost

Sund Lav-Kalorie Købmand Snacks

Finde sunde, lavt kalorieindhold snacks i en købmand kan være en udfordring. Gangene er fyldt med forarbejdede fødevarer med højt indhold af natrium og fyldt med kemikalier og konserveringsmidler. Mange af de sundeste snacks er fundet rundt omkring den store omkreds, selvom nogle perler kan findes i midten af butikken. Ved at følge nogle få retningslinier, og være kreativ, vil du opdage, at din købmandsbutik er fuld af sunde, lavt kalorieindhold snacks.

Kiks og Ost

Seks hele korn crackers, og en 1-ounce stick, low-fat streng ost hver indeholder mindre end 100 kalorier og lave en nærende on-the-go snack. Hele korn crackers, er fyldt med fibre og B-vitaminer, som hjælper med at konvertere mad til energi, og som er afgørende for en sund hud, hår, blod og hjerne funktion. String ost bidrager med calcium, som hjælper med at opbygge og beskytte knogler og tænder, og protein, der er afgørende for væv reparation og bevare muskelmassen.

Apple og Yoghurt

Få fat i et frisk æble og en lille beholder med et lavt fedtindhold, plain yoghurt. En medium apple kun indeholder 95 kalorier, men giver din krop med 5.4 gram fiber og 30 gram kulhydrater. Det er også høj i C-vitamin er en kraftig antioxidant, der hjælper med at beskytte din krop fra ustabile ilt-molekyler, der kan skade celler. Mens en 8-ounce del af low-fat almindelig yoghurt indeholder typisk mindre end 100 kalorier, det pakker 12 gram af protein og højt indhold af calcium og kalium, der hjælper med til at afbalancere kroppens væsker.

Frugt og Grøntsager

Frisk baby gulerødder dyppet i hummus gøre et at udfylde en snack. En 4-ounce servering af hummus lavet af kikærter indeholder mindre end 100 kalorier, men det er høj på protein og fyldt med kalium og fosfor, et mineral, som er nødvendigt for at bygge og beskyttelse af knogler og tænder. Baby gulerødder kommer pakket og klar til at spise. Ligesom andre orange grøntsager og frugter, gulerødder er en glimrende kilde til beta-caroten, som kroppen omdanner til A-vitamin, der er et vigtigt vitamin for sund vision, væv og hud.

Nødder

Købe en pose af usaltede nødder, såsom valnødder, cashewnødder eller pekannødder. Nødder indeholder sunde fedtstoffer og næringsstoffer, såsom magnesium, som er nødvendig for kroppens kemiske reaktioner, og zink, der er vigtige i skabelsen af nye celler. En håndfuld er typisk mindre end 100 kalorier-du kan også købe preportioned pakker. Ifølge Pennington Biomedical Research Center, spise 1 til 2 ounces nødder hver dag, kan hjælpe med at sænke risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde, hukommelse tab, og galdesten. Nødder også bidrage til at reducere LDL-eller dårlig, kolesterol niveauer.

Tun og Bagel

Tun, som er til rådighed i kommercielt tilberedt zip-top poser, og en halv hele korn bagel laver en sund stykke smørrebrød. En 3-ounce del af drænet, vand-pakket tun indeholder 100 kalorier eller mindre, men er fyldt med protein og hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer. Halvdelen af en lille fuldkorn bagel er også mindre end 100 kalorier og er en kilde til B-vitaminer, fibre og kulhydrater.

Om Forfatteren

Karen Curinga har været at skrive artikler, siden 2003, og er forfatter til flere bøger. Hendes artikler har optrådt i "UTHeath," "Katalysator" og meget mere. Curinga er en freelance skribent og certificeret coach/konsulent, der har arbejdet med hundredvis af kunder. Hun modtog en Bachelor i psykologi.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Pixland/Getty Images
ADVERT

Mest populære