Sund Kost >> Kost

Sund Form af Olie til Brug i Pandekager

Skrevet af Rose Haney; Opdateret November 21, 2018

En stak pandekager normalt ikke betragtes som en sund morgenmad, på grund af smør, olie eller forkortelse, der ofte kaldes i opskriften. Men pandekager indeholder vitaminer, mineraler, kulhydrater og protein, som alle bidrager til dit gode helbred. Enkle ændringer kan reducere fedt-og kalorieindhold, og for at gøre pandekager en bedre morgenmad. En måde at give dine pandekager en nærende boost er at forberede og tilberede dem over et sundere olie.

Olivenolie

Olivenolie er et godt alternativ, fordi det er højt indhold af monoumættede fedtsyrer, sunde fedtstoffer, som kan sænke din risiko for hjertesygdom. Nogle yderligere fordele af monoumættede fedtstoffer omfatter sænkning din usunde LDL-kolesterol, normalisere blodets evne til at størkne og potentielt hjælpe kontrol insulin niveauer. Olivenolie kommer i en række forskellige smagsvarianter, for pandekage opskrifter, vælge sorter, der er lettere i smagen såsom ekstra jomfru olivenolie. Du kan også bruge lys oliven olie, som indeholder den samme mængde af monoumættede fedtstoffer, som ekstra jomfru olivenolie, men på grund af den raffinering, generelt har ingen smag.

Kokos Olie

Kokos olie er en anden smør eller afkortning erstatte med potentielle sundhedsmæssige fordele. Selv om kokos-olie indeholder mættet fedt, det er en unik form. De vigtigste mættede fedt i kokosolie er et medium-chain fatty acid kendt som laurinsyre syre. Ifølge Dr. Mary Enig, ernæring forsker for Weston A. Price Foundation i Washington, DC, og undersøgelser viser, at laurinsyre syre har anti-viral, og anti-bakteriel, anti-cancer og immun-styrke virkninger. Dr. Enig fremhæver også forskning, der tyder på at forbruge medium-kæde fedtsyrer som laurinsyre syre kan øge sunde HDL-kolesterol. For madlavning, kan du finde kokosolie, som er både krydret og unflavored, afhængigt af din smag præferencer. Selv om unflavored kokos olie er raffineret og deodoriseret at reducere kokos smag, det vil stadig indeholde den samme mængde medium-kæde fedtsyrer som uraffineret række.

Vindruekerneolie

Vindruekerneolie er kendt for sit lys, ren smag. Denne kvalitet gør det til et godt valg til brug i din pandekage opskrifter. Det er et sundt valg, fordi det er primært sammensat af linolsyre, en flerumættede fedtsyrer og essentielle fedtsyrer. Ifølge University of Maryland Medical Center, flerumættede fedtstoffer støtte knogle sundhed, fremme hud og hår vækst, regulerer stofskiftet og opretholde det reproduktive system. Derudover, smør-flavored sorter af grapeseed olie er til rådighed, hvis du ønsker at holde det smør smag.

Hvordan til at Gøre Substitution

Hvor du kan få erstatning med en af disse sundere olier, vil afhænge af din opskrift. Nogle pandekage opskrifter kræver at tilføje smør, olie eller afkortning til at svulme op. I dette tilfælde, skal du erstatte disse produkter med samme mængde sundere olie. Du kan også bruge det til at lave pandekager. Husk, at du er at erstatte, og ikke tilføje disse olier til opskriften. Sundere olier er også høj i kalorier og bør stadig bruges kun i moderate mængder.

Om Forfatteren

Steg Haney fik sin fælles ph.d. - grad i klinisk psykologi fra San Diego State University og University of California, San Diego. Hendes klinisk og forskningsmæssig specialiteter er neuropsykologi og neuroimaging. Hun er blevet udgivet i flere videnskabelige tidsskrifter og præsenteret sit arbejde på en lang række nationale konferencer. Hun har været freelance siden 2008.

ADVERT

Mest populære