Sund Kost >> Sunde Måltider

En Sund indkøbsliste til at Tabe sig for Mænd

Skrevet af Courtney Winston; Opdateret juli 20, 2017
Grocery shopping can be a daunting task, but making a list of healthy foods to buy before you go will help you stick to your weight loss plan.

Dagligvarer kan være en skræmmende opgave, men at lave en liste over sunde fødevarer til at købe, før du går, vil hjælpe dig med at holde din vægt tab plan.

Ifølge American Diabetes Association, de fleste mænd har brug for mellem 2.200 og 2,800 kalorier per dag for vægt vedligeholdelse. Ved at reducere kalorieindtag med 500 til 1.000 kalorier om dagen, mænd kan forvente at tabe 1 til 2 pounds af fedt hver uge, som er en sund sats af vægttab, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. For at reducere dit kalorieindtag, opsøge fødevarer og drikkevarer, der er lav i kalorier og i høj ernæringsmæssig værdi. Når du handler i supermarkedet, så at planlægge i god tid, ved at gøre en liste over alle de lav-kalorie -, næringsstof-tætte fødevarer, du skal købe, og må ikke afvige fra den liste. At holde disse sunde fødevarer på hånden vil hjælpe dig med at kontrollere sult, maksimere ernæringsmæssige indtag og tabe sig på en sund sats.

Frugt og Grøntsager

En sund indkøbsliste er aldrig komplet, medmindre det indeholder en bred vifte af friske frugter og grøntsager. Disse fødevarer er begge højt på næringsstoffer og lav i kalorier, hvilket gør dem til den ideelle side retter til måltiderne, og et fremragende valg til snacks. Undgå frugt, juice, konserves frugt og tørret frugt, da disse elementer er mere koncentreret i kalorier, og holde sig til friske, hele stykker frugt. For grøntsager, opt for ikke-stivelsesholdige grøntsager som broccoli, blomkål, grønne og gulerødder, fordi disse fødevarer har kun omkring 25 kalorier per portion, der henviser til, majs, ærter og kartofler indeholder stivelse, og har 80 kalorier per portion.

Magert Protein

Mænd har brug for et minimum af 56 gram protein pr dag, dog afhængig af det fysiske aktivitetsniveau, deres behov, kan være mere end det dobbelte beløb. For at opfylde deres proteinbehov, men stadig tabe sig, bør mænd køb lean og lav-kalorie kilder til protein såsom fjerkræ uden skind, oksekød, mørbrad eller mørbrad, fisk, æggehvider og bælgfrugter eller soja produkter. Du kan også købe mejeriprodukter kilder til protein, såsom ikke-fat græsk yoghurt, fedtfattig ost og fedtfri mælk, som alle indeholder mindst 8 gram protein per portion.

Fuldkorn

Når de forsøger at tabe sig, bør du begrænse dit indtag af stivelsesholdige fødevarer, så kun de, der er hele korn og højt fiberindhold. Hele korn fødevarer, såsom usødet klid korn, havregryn, quinoa, hele korn brød og brune ris indeholder typisk 3 eller flere gram kostfibre per portion, og disse høj-fiber fødevarer bidrage til at fylde dig op, samtidig med at de bidrager til at dit indtag af B-kompleks vitaminer, antioxidanter og sunde fytokemikalier. En tilstrækkelig portion af disse fødevarer er omkring en halv til 1 kop pr måltid, og med denne moderate beløb ved hvert måltid vil hjælpe dig med at opfylde dine ernæringsmæssige behov samtidig med at tabe sig i et støt tempo.

Sunde Drikkevarer

Når de forsøger at tabe sig, er det vigtigt at begrænse dine kalorier fra drikkevarer. Kalorier fra sodavand, sportsdrik og frugt-flavored drikkevarer er tomme kalorier, der giver minimal ernæringsmæssige værdi. Når du går til købmanden, hente drikkevarer, og som har 10 eller færre kalorier per portion, såsom glas eller sukker-fri aromatiseret vand, usødet te og almindelig kaffe. Alle disse elementer vil bidrage få eller ingen kalorier i din kost, og samtidig hjælpe til at holde dig godt hydreret under dit vægttab kampagne.

Om Forfatteren

Courtney Winston

Dr. Courtney Winston er en registreret/autoriseret diætist, certificeret diabetes pædagog og den offentlige sundhed pædagog. Hun har en Master of Public Health fra University of North Carolina i Chapel Hill og hendes ph.d. - grad fra University of Texas Health Science Center. Dr. Winston blev anerkendt i 2012 med Academy of Nutrition and Dietetics ny Leder i Diætetik Award for staten Californien.

Foto Credits

bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære