Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Fødevarer, Der kan Holde sig Frisk i en College Dorm

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret: 06 December, 2018

College studerende, der bor i sovesale, er i risiko for usunde spisevaner, og vægtøgning på grund af høje omkostninger af sunde fødevarer, du spiser i kantiner og begrænset adgang til køkken. En 2009 undersøgelse offentliggjort i "Forebyggende Medicin" fandt, at 70 procent af første college studerende, der tog på i vægt deres første år i skolen, primært i første halvår. Der er dog en række af sunde fødevarer kan holdes friske i en college dorm, som kan hjælpe med at forhindre, at overskydende vægtøgning i college studerende.

Frugt og Grøntsager

Mange frugter og grøntsager holder sig friske i en college dorm uden behov for køling, men de fleste college sovesale er udstyret med et lille køleskab. Bananer, æbler, appelsiner, tørret frugt, æblemos, konserverede frugter uden tilsat sukker, tomater og lav-natrium dåse grøntsager er eksempler på frugter og grøntsager, der kan holdes i et kollegieværelse, uden køling. Andre sunde frugter og grøntsager, der kan holdes i et dorm værelser med køleskab omfatter druer, blåbær, jordbær, melon, agurk, selleri og gulerod pinde.

Fedtfattige Mejeriprodukter

Da mejeriprodukter er den vigtigste kilde i kosten protein og calcium, de fleste college studerende bør holde mejeriprodukter eller veganer soja-baserede fødevarer såsom soja mælk, soja-yoghurt eller tofu på hånden i deres dorm værelser med køleskab. Eksempler på sunde mejeriprodukter omfatter fedtfattig mælk, fedtfattig yoghurt, fedtfattig hytteost og reduceret-fedt streng ost. Forbrugende fedtfattige mejeriprodukter i stedet for fuldfede mejeriprodukter kan hjælpe med at forhindre uønskede vægt gevinst. Hvis din kost består af mellem 1,800 og 3.200 kalorier per dag, det AMERIKANSKE Department of Agriculture opfordrer dig til at forbruge 3 kopper af mælkeprodukter eller calcium-berigede, plante-baseret protein fødevarer eller drikkevarer hver dag.

Nødder og Frø

Nødder og frø er gode kilder til protein og sundt, monoumættede fedtstoffer. De er nemme at opbevare i et kollegium kollegieværelse, fordi de kræver ikke køling og har en lang holdbarhed. På grund af den ernæring indhold af nødder og frø, kan de hjælpe med at holde dig fuld i en længere periode og er let at tage med dig, når du er på vej til klassen eller på farten. Nødde-smør, spreads, såsom jordnøddesmør, mandel og cashew smør holde sig frisk i en college dorm; spredning møtrik butters på toppen af hele hvede brød eller hele korn crackers for en hurtig, sund snack. Reduceret-fedt nødde-smør, spreads er også tilgængelige.

Dåse Supper

Da de fleste kollegium børn, der bor i dorm værelser har mikrobølgeovn, dåse suppe er et glimrende valg for et sundt måltid, fordi de har en lang holdbarhed. Vælge lav-natrium supper, der indeholder kylling, magert oksekød eller bælgfrugter og masser af grøntsager for en hurtig og nem mikrobølgeovn måltid.

Dåse Fisk

Fisk såsom dåse light tun på dåse laks holde sig frisk i lang tid i en college dorm room, som er gode kilder til protein og omega-3 fedtsyrer og indeholder små mængder af kviksølv. Food and Drug Administration opfordrer gravide kvinder og kvinder, som kan blive gravide, for at begrænse forbruget af fisk til 12 ounces lav-kviksølv valg om ugen, og til at begrænse dåse tun tun, 6 ounce eller mindre om ugen.

Korn

Hele hvede og hele korn korn holde sig frisk i lang tid i college, sovesale, er generelt høj i fiber og er ofte forstærket med gavnlige vitaminer og mineraler. Bland korn med nødder, frø og tørret frugt for at gøre trail mix eller spise korn med lavt fedtindhold mælk til et sundt måltid eller en snack.

Hummus

Hummus er lavet af kikærter og olivenolie, og er let at opbevare i en lille, kollegieværelset værelser med køleskab. Hummus er en kilde til kosten protein og sunde, umættede fedtstoffer. Sprede hummus på hel-hvede tortillas eller hele korn crackers til at skabe en velsmagende, sund snack.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære