Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Fødevarer til at Erstatte Olie i Kage Blander

Skrevet af Khadejah Makkieh; Opdateret November 27, 2018

Olie er en af de grundlæggende ingredienser, der kræves for at bage en kage. På 1,927 kalorier og 218 gram fedt per kop, det er også den mindst sund ingrediens. Zucchini, æblemos, yoghurt og purerede svesker kan bruges i stedet for olie til at producere en kage, der er sundere, men i lige så lækre som de oprindelige.

Zucchini

Du kan tilføje revet squash til kager i stedet for olie uden en væsentlig ændring i smag eller konsistens. Squash er naturligvis fugtig og lignende til olie i sin bagning egenskaber, hvilket gør det til det perfekte olie erstatning. For bedre at skjule det i din kage, skræl squash før neddeling. Hvis din kage opfordrer til 1 kop olie, erstatte olie med 1 kop revet squash. Hvis du opdager, at din dej er mindre fugtig end normalt, gradvist at øge mængden af strimlet squash til dine præferencer.

Æblemos

Usødet æblemos er en anden egnet alternativ til olie på grund af dens naturligt søde smag, som komplementerer kager. Fordi æblemos er meget fugtig, den opskrift er muligvis nødt til at være lidt ændret for at opnå den ønskede konsistens. Lidt nedsætte mængden af andre væsker i din opskrift eller bruge mindre æblemos end mængden af olie, der er nødvendige. Hvis din opskrift opfordrer til 1 kop olie, forsøge at erstatte den med 3/4 kop æblemos.

Yoghurt

Yoghurt kan erstatte olie i kage opskrifter, men det vil også producere en fugtigere kage. Som med æblemos, lidt reducere andre væsker i opskriften eller bruge 3/4 kop yoghurt pr kop olie. Yoghurt er tilgængelig i mange varianter, som alle kan bruges til at erstatte olien. Vælg almindelig eller krydret yoghurt afhængigt af, hvilken der vil være den bedste til at supplere de varianter af din kage. Brug ikke fedt eller reduceret-fedt yoghurt til at reducere fedt-og kalorie indhold på din kage.

Purerede Svesker

Purerede svesker kan erstatte olie, uden mærkbart påvirker smagen af en kage. Hvis purerede svesker er ikke tilgængelige i din købmand, brug beskære baby mad eller lave din egen beskære puré. For at gøre beskære puré i hjemmet, og der tilsættes 1 kop svesker og 1/4 kop vand i en food processor og puls, indtil du opnår en pureret tekstur. For hver kop olie i den kage opskrift, og der tilsættes 1 kop pureret svesker. Hvis din kage dej synes tørrere end normalt, skal du tilføje en lille mængde vand eller mælk. Den mørke farve af svesker gør dem velegnet til mørke kager som chokolade.

Om Forfatteren

Khadejah Makkieh er en registreret diaetetiker med en passion for at skrive, undervisning og madlavning. Hun har en Master of Science i ernæring fra Texas Woman ' s University og arbejder i øjeblikket som en college instruktør. Makkieh s skriftligt har også været omtalt i FASEB videnskabeligt tidsskrift.

ADVERT

Mest populære