Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Fødevarer at Spise i Løbet af Dagen

At gøre sunde valg af fødevarer i løbet af dagen vil hjælpe dig med at opretholde en sund vægt og reducere din risiko for sygdom. Desværre, at mere end 35 procent af AMERIKANSKE voksne, der er klassificeret som overvægtige, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, hvilket øger deres risiko for sundhedsmæssige betingelser, såsom hjertesygdomme og diabetes. At spise et lille måltid eller en snack et par timer kan hjælpe dig med at kontrollere dit kalorieindtag uden at føle sig sulten.

Nødder og Frø

Nødder og frø kan hjælpe til at dæmpe din sult mellem måltiderne og er rige på fibre, proteiner og sunde fedtstoffer. Protein spiller en central rolle i mæthed, og kan endda hjælpe med at behandle fedme, i henhold til fornyet undersøgelse offentliggjort i en 2012-udgave af "British Journal of Nutrition." En anden undersøgelse offentliggjort i en 2010-udgave af "Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition" rapporter om, at selv om nødder er høj i kalorier, de er ikke forbundet med vægtøgning, og næringsstoffer, der findes i nødder kan medvirke til at reducere din risiko for hjertesygdomme.

Hele Korn og Bælgfrugter

Hele korn og bælgplanter er rige på fibre, som kan hjælpe med at holde dit kolesteroltal under kontrol, ifølge det AMERIKANSKE Department of Health og Human Services. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture anbefales at spise mindst halvdelen af dit korn, hele korn fødevarer. Som eksempler kan nævnes brune ris, hele korn brød, hvede, byg, quinoa, havregryn, hele korn og fuldkornspasta. Sund bælgplanter for at tilføje til din menu, omfatter pinto bønner, sorte bønner, kikærter og sojabønner.

Fedtfattige Mejeriprodukter

Fedtfattige mejeriprodukter er fyldt med næringsstoffer som protein, calcium og vitamin D. Eksempler på sunde mejeriprodukter til at spise i løbet af din dag omfatter fedtfattig mælk eller yoghurt, fedtfattig hytteost og reduceret-fedt ost. De Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 tilskynde til voksne eller børn, som spiser mellem 1.600 og 3.200 kalorier om dagen for at forbruge 3 kopper af mejeriprodukter dagligt.

Grøntsager

Grøntsager er fyldt med vitaminer, mineraler og fibre, hvilket gør dem til en fremragende tilføjelse til måltider eller snacks. De Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 tyder på, at spise 2.5 kopper af grøntsager pr dag, når du følger en 2,000 kalorie diæt. Friske grøntsager som gulerod pinde, selleri, cherry tomater og agurk skiver er nem at pakke i en frokost eller tage med dig, når du er på farten.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Thomas Northcut/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære