Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Fødevarer for 3. Trimester

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret December 27, 2018

Ved tredje trimester, du er vokset så meget, at du ikke kan holde din forestående ankomst hemmelig, og din baby vil gennem hurtige vækst samt. Hvad du spiser i løbet af de sidste tre måneder af din graviditet understøtter den fortsatte udvikling af din ufødte baby, så det er vigtigt, at du vælger nærende fødevarer, der kan levere de vitaminer og mineraler, hun har behov for til at vokse.

Laks

Dit barns hjerne udvikler sig i et hastigt tempo under tredje trimester, og at spise fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer understøtter, at vækst. Laks er en top fødekilde for docosahexaensyre, eller DHA, en særlig fedtsyrer, der fremmer dannelsen og udviklingen af dit ufødte barns nervesystem. Sæson et stykke fersk laks med dine foretrukne urter og krydderier. Grill eller broil fisk til et nærende måltid eller beskadiges den kogte fisk og sprede det over en smed grøn salat. Valnødder, hørfrø og ørred er sunde kilder af DHA samt.

Æg

Æg indeholder cholin, et næringsstof, som fremmer en velfungerende celler, hvilket gør, at det er afgørende under den hurtige vækst dit barn går igennem i løbet af tredje trimester. En artikel offentliggjort i 2000 i "Journal of the American College of Nutrition", bemærker, at cholin er ofte forarmet under graviditet, men er afgørende for hukommelse udvikling, der varer hele dit barns liv. Tilstrækkelig indtagelse af cholin kan reducere dit barns risiko for nyre -, bugspytkirtel-og vækstforstyrrelser samt, rapporter 2005 en undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition." Har et hårdkogt æg til en snack eller spise røræg som en del af en sund morgenmad til at hjælpe din baby med at få cholin, hun har behov for.

Protein Fødevarer

Din ufødte baby kræver tilstrækkelig protein til at støtte vækst og udvikling af hendes væv og muskler under tredje trimester. Mange fødevarer, der indeholder protein også levere jern og zink. Jern kan hjælpe med at forhindre for tidlig fødsel og lav fødselsvægt, og zink hjælper i produktionen af insulin og enzymer. Magert oksekød og svinekød, hvidt kød, fjerkræ, fisk og bønner er sunde kilder til protein, jern og zink. Har et stykke grillet oksekød eller svinekød til middag eller tilføje strimlet kalkun eller kylling til suppe eller chili. Tilsæt bønner til gryderet med pasta eller smidt grønne salater til at øge dit indtag af protein, jern og zink.

Yderligere Fødevarer

Spis masser af frugt og grøntsager i løbet af tredje trimester af din graviditet. De indeholder fibre, som kan forhindre forstoppelse, en fælles klage under dette punkt i graviditeten. Frugt og grøntsager levering af C-vitamin for dit barns immunforsvar, A-vitamin for at støtte knogle og tand udvikling og folat for korrekt DNA-dannelse. Drikke mælk og spise fedtfattig ost til en sund dosis af calcium, som fremmer dannelsen af dit barns knogler og tænder. Mejeri fødevarer, forsyning B-vitaminer, som er vigtige for din babys hud, nerver, fordøjelsessystemet og øjne.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære