Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Mad er for Teenagere og Børn til at Pakke til Frokost

Efter et par uger, pakning skole frokost overgange fra et sundheds-inspirerende opgave til et sind-bedøvende. Men med en smule kreativitet, behøver du ikke at sidde fast i det tilsyneladende uundgåelige frokost rut. Pakning interessante og sunde frokostretter kan faktisk være ganske enkel, hvis du bruger den samme sunde ingredienser, du foder din familie, når de er middag derhjemme.

Børn: Hovedret

Sunde sandwiches er lavet med hel-hvede-brød og magert kød som kalkun og kylling. Spring den fede mayonnaise og forarbejdet ost og i stedet tilføje smag med et tyndt lag gedeost og små klatter af sennep eller hummus. Eller, ting sandwich med jordnøddesmør og bananer. Lave sandwich mere spændende for dine børn ved hjælp af cookie cutters til at skære dem i sjove former. For en out-of-the-box frokost idé, pakke et par rene oksekød eller tyrkiet hotdogs i en termokande. Eller, mix en velsmagende pasta salat med hel-hvede-nudler, cherry tomater, sorte oliven, hakkede peberfrugter og et stænk af italiensk salat dressing.

Teenagere: Hovedret

Hvis sandwich er for kedelige, så brug en hele hvede pita eller tortilla at pakke ingredienser. Kram dem med tynde skiver af kød, skåret i skiver agurker, revet gulerødder og peber strimler. Små beholdere af hot sauce, sennep, salsa eller guacamole gøre perfekt øser for din teenager ' s pseudo-sandwich. Rester fra aftensmaden også gøre fremragende dag-efter frokost valg. Brug en termoflaske til at holde mad varm. Teenagere kan nyde sidesten tacos, pulled pork, spaghetti eller chili. Sørg for at pakke eventuelle tilbehør, der kræves for at fuldføre måltidet, såsom revet ost, barbeque sauce, syltede agurker eller hele korn crackers.

Sider

En side af frugter eller grøntsager -- eller begge dele, ideelt -- vil hjælpe runde dit barns sunde frokost. Veggie muligheder omfatter baby gulerødder, peberfrugt strimler og cherry tomater med en side af hummus eller salsa. Frugt kan være en smule kedeligt, hvis du er pakning samme ting hver dag -- så pak en række fra den ene dag til den næste. Springe den kedelige æbler, druer og pærer. I stedet, pack en frisk frugtsalat af længdeenhed vandmelon, mango og jordbær. Eller fylde en container med mandarin appelsiner, starfruit eller granatæble frøkapperne. Fremme børn og småbørn, både til at spise deres frugt ved at skjule dem i yoghurt eller jello.

Pakning Letfordærvelige

Letfordærvelige frokost elementer-som sandwiches, madrester, frugt og pasta salater -- tendens til at være meget sundere end nonperishable elementer-som chips, kiks og småkager. Bare holde dem sikkert ved hjælp af et par simple forholdsregler. Sørg for at varme genstande er pakket i isolerede containere. Kølet elementer, på den anden side, bør være omgivet af kolde pakninger. Frosset vand, flasker og rør yoghurt kan også bruges som koldt-pack erstatninger.

Om Forfatteren

Krista Sheehan er et registreret sygeplejerske og professionel forfatter. Hun arbejder i en neonatal intensive care unit (NICU) og hendes tidligere sygepleje erfaring omfatter geriatri, pulmonale lidelser og hjemmesygepleje. Hendes faglige skrivning arbejder primært fokusere på de emner, der af fysiske sundhed, fitness, ernæring og positive ændringer i livsstil.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære