Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Mad til Børn Fra 6 til 9 Måneder

Børn har brug for kun bryst mælk eller formel, der for de første 4 til 6 måneder af livet, men de fleste er parat til andre fødevarer med omkring 6 måneder. Tilbyder sunde fødevarer er afgørende for udviklingen, fordi børn vokser hurtigt mellem 6 og 9 måneder. Give dit barn den bedste start muligt ved at indføre passende, sunde fødevarer.

Korn og Kød

Ris korn er den bedste mad for en 6-måneder gamle, så det er nemt for de fleste babyer til at fordøje. Vælg et korn, der er jern-beriget – undersøgelser viser, at 4 procent af 6-måneders-alderen og 12 procent af de 12-måneders-årige er mangelfuld i jern, som kan have langsigtede sundhedsmæssige konsekvenser, ifølge den Amerikanske Academy of Pediatrics. Mellem 7 og 9 måneder, tilføje anstrengt eller pureret kød, som er rige på jern og protein. Du kan tilberede hjemmelavede kød eller tjene almindelig enkelt ingrediens kommercielle baby mad, såsom anstrengt oksekød eller kylling. En krukke med anstrengt kylling indeholder lige så meget protein som fire krukker af anstrengt kylling og nudler, ifølge Penn State Forlængelse.

Grøntsager og Frugt

Grøntsager og frugt er fyldt med vitaminer, mineraler og fytokemikalier, der støtter optimal udvikling og forebygge sygdomme. Ohio State Udvidelse anbefaler, tilbyder 2 til 3 spsk moset, pureret eller anstrengt grøntsager på 6 til 8 måneder. Gulerødder er et godt valg, fordi de er rige på A-vitamin, en kraftig antioxidant, der hjælper vision. Mellem 6 til 8 måneder, kan du også tilbyde anstrengt eller mosede frugter, men børnelæge Dr Sears anbefaler, at der indføres citrusfrugter sidste. Bananer gøre et godt første frugt, fordi denne bløde mad er kedelig og let fordøjeligt, som de fleste babyer. Ohio State Udvidelse foreslår tilbyder 2 til 3 spsk anstrengt eller moset frugt til et barn mellem 6 og 8 måneder.

Andre Fødevarer

Mellem 8 og 9 måneder, kan du tilføje hytteost og yoghurt til dit barns kost, som vil give en sund dosis af calcium. Dette er også et godt tidspunkt at introducere brød og korn, i henhold til Ohio State Forlængelse. Ved 9 måneder, de fleste børn kan afhente små stykker af brød, kiks eller korn til finger fodring. Frugt og grøntsager ikke længere behøver at være purerede eller smadret på 8 til 9 måneder, men grøntsager skal koges, og i små stykker frugt skal være blød, skrællet og i små stykker. Med 10 til 12 måneder, til et barn der kan spise den samme mad som resten af familien, selv om de skulle være i små stykker og kogt eller blød.

Fødevarer for at Undgå

Du må ikke give en 6-9-måneder gamle almindelige allergiske fødevarer, herunder æggehvider, peanut bedre, skaldyr og ko ' s mælk. Hold ud på disse fødevarer, indtil dit barns første fødselsdag, hvor immunsystemet er mere fuldt udviklet og mindre tilbøjelige til mad allergi. Undgå fødevarer, der kan få fat i dit barns hals og forårsage kvælning – hot dogs, nødder, druer, uncut kød, rå gulerødder, æble skiver og popcorn er fælles kvælning farer for unge børn. Honning bør aldrig gives til et barn, der er yngre end 12 måneder, fordi det kan forårsage botulisme, som kan være dødelig i babyer. Rådføre sig med din børnelæge, hvis du er i tvivl om den bedste fødevarer til din lille diner.

Om Forfatteren

Jan Sheehan er en prisbelønnet medicinsk og ernæring forfatter, der trådte journalistik i 1992. Hun er en tidligere redaktør for "Forældre" magasin. Hun har også skrevet ernæring artikler til "Selvstændig", og "Fitness," "Ladies' Home Journal",", "Sundhed" og andre blade. Sheehan har en Bachelor i journalistik fra Purdue University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære