Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Fødevarer Valg for en Børne Frokost

Da mange børn spiser en stor del af deres daglige kalorier til frokost, ved at give dem sund mad valg er afgørende for korrekt vækst og udvikling. Nogle børn er kræsne og vil ikke spise alle, hvis de ikke kan lide hvad der er i deres madpakke. Derfor tilbyder dem en bred vifte af sunde fødevarer valg, og ændre det op hver dag.

Mejeriprodukter

I henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010, de fleste børn har brug for 2 til 3 kopper om mejeriprodukter hver dag. Disse kan omfatte mælk, yoghurt, reduceret fedt ost, hytteost, kefir og endda calcium-berigede soja-baserede fødevarer, såsom soja mælk. Reduceret-fedt streng ost, der er individuelt emballeret kefir og yoghurt er nem at pakke i en sæk frokost, når du er på farten, eller når dit barn er i skole.

Frugt og Grøntsager

Forbruget af frugt og grønt blandt AMERIKANSKE børn er under de anbefalede niveauer, ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture. Tilbyder dit barn både en frugt og grøntsager i middagspausen. Som eksempler kan nævnes cherry tomater, skåret i skiver agurker, carrot sticks, æble-skiver, vindruer og bananer. Frugt-eller grøntsagsjuice—eller drikkevarer, der indeholder kombinationer af 100 procent frugt-og grøntsagssaft-er også en del af frugt-og vegetabilske fødevarer grupper. Men, juice typisk mangler den fiber, der findes i hele frugter og grøntsager og er en koncentreret kilde til sukker. De fleste børn i alderen 2 til 12 har brug for 1 til 2 kopper af frugt og 1 til 3 kopper af grøntsager hver dag.

Fuldkorn

Ifølge USDA, er mindst halvdelen af det korn, dit barn spiser, bør være fuldkorn. Eksempler på fuldkorn kan du nemt pakke i dit barns frokost omfatter sandwich lavet med hele korn brød, hele korn, kiks eller saltstænger, hele korn tørt korn og en kold pasta salat lavet med fuldkorn pasta. Mængden af korn dit barn har brug for hver dag, der er baseret på alder og køn, men varierer fra 3 til 8 ounce per dag for børn i alderen 2 til 12 og op til 10 ounce per dag for nogle teenagere. En ounce fra korn, fødevarer, gruppe svarer til en skive brød eller en halv kop ris eller pasta.

Protein Fødevarer

Børn har brug for mellem 13 og 34 gram protein, mens teenagere har brug for 34 til 52 gram protein—afhængig af deres alder og køn—hver dag, ifølge Institute of Medicine. Sunde proteinkilder for dit barns frokost omfatter peanut butter på hele korn brød, skåret i tern grillet kylling, hytteost, yoghurt, kefir, reduceret-fedt streng ost i tern, tofu, nødder og frø. Selv om nødder og frø er et sundt supplement til dit barns frokost, de kan være en risiko for kvælning for små børn under en alder af tre, så spørg din læge, hvis dit barn er udviklingsmæssigt parat.

Sunde Fedtstoffer

Fedt bør udgøre 30 til 40 procent af en 1 - til 3-årige kost, og 25 til 35 procent af kosten til børn i alderen 4 og op, ifølge Institute of Medicine. Sunde fedtstoffer til dit barn frokost omfatter jordnøddesmør, nødder, frø, avocadoer og hummus. Prøv en hummus og ost eller jordnøddesmør sandwich på hele korn brød, eller har dit barn dukkert hele korn, kiks eller saltkringler i hummus.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære