Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Mad Med Cherry Tomater & Feta Ost

Surhedsgraden af tomater, der er forbundet med fed smag af feta ost skaber en balance perfekt til enhver tid af dagen. Cherry tomater har en mere kraftfuld smag i forhold til andre tomater, og de skaber en æstetisk tiltalende. Mange fødevarer, der er fremstillet med cherry tomater og feta ost med lavt kalorieindhold og sunde. En servering af 10 cherry tomater og 0.5 ounce af feta ost, har 68 kalorier og 3 gram fedt.

Bagt

Bagning cherry tomater med feta ost øger varianter af både ingredienser og skaber en lækker topping. Prøv det på pizza, pasta, brød eller agurkeskiver. At skabe topping er enkel -- kaste ost med tomater og et par friske krydderurter og bage dem i et fad. Basilikum, persille og koriander er store valg for at tilføje smag. Krydderier som jorden sort peber, citron, peber og paprika er også velsmagende. Brug ikke olie for at forhindre stikning; i stedet, line fad med pergamentpapir eller alufolie. Når topping er gjort bagning, huden af cherry tomater vil være boblede og lidt brun. Mens feta ikke smelte den måde, ost, såsom mozzarella gør, vil det have blødgjort lidt. Denne topping ikke opbevares i køleskab, så tjener det samme.

Fyld

For en sjov forretter, tjene cherry tomater fyldt med feta. De er enkle at oprette -- bare skive en smule fra toppen af hver tomat, fjerne indmaden og omhyggeligt placere en bid af feta inde. Du kan tilføje smag ved at glide et stykke af oliven, en strimlet mandel-eller friske krydderurter i tomat med feta. En halv oliven-tilføjer kun 3 kalorier til hver fyldt tomat. Du kan også spritz frisk citrus eller flavorful eddike over toppen. Disse forretter holde sig i køleskab i 24 timer, selv om dette kan give de tomater, der blev en knapt så fine tekstur.

Salat

Cherry tomat og feta ost, salat, der er lækker hvis du tilføje friske urter, krydderier og citrus juice. Feta er en tør ost, så smuldre det i små stumper og stykker, og halve cherry tomater. Tilføjelse af sommerhus-ost vil hjælpe med at fugte salat og sprede urter og krydderier. 2 spsk servering af 1 procent hytteost tilføjer blot 22 kalorier og 0,3 gram fedt. De hytteost vil tilføje en mere salt smag, ophæve behovet for dressinger og natrium-laden ingredienser. Denne salat er dejlig på sin egen eller brugt som fyld til sandwich og wraps.

Omelet

De er ikke flavorful på deres egne, men med feta ost og en håndfuld cherry tomater, æggehvider transformere sig til en lækker omelet base. Da feta er tørt, kan du tilføje det direkte, inden du fjerner omelet fra stegepande. Hvis du ønsker tomater til at blødgøre, kan du tilføje dem halvvejs gennem din madlavning omelet. For at opretholde friske, fast konsistens, tilsæt cherrytomater efter omelet er færdig med madlavning. Fire æggehvider fra store æg, som er lidt mere end 1/2 cup, vil tilføje 69 kalorier og 14 g protein. Et hvidt æg, cherry tomat og feta ost omelet vil ikke opbevares i køleskab godt i mere end 24 timer.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • oliven noire et feta billede af richard fra villalon Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære