Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Mad, Der Kan Erstatte Pizza

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret: November 19, 2018

Pizza er ofte fedtet og fyldt med mættet fedt og kalorier fra ost og forarbejdet kød. Indtagelse af mættet fedt og overskydende kalorier på en regelmæssig basis sætter dig i risiko for hjertesygdomme, fedme og andre farlige forhold. Du kan erstatte pizza med sund mad valg, eller at træffe sundere pizza med hjem.

Bagel med Tomater

En halv hele korn bagel er sundere og lavere i kalorier end en typisk pizza skorpe, med den bonus at være nemmere at tilberede. Tilføje nogle hakkede tomater, enten friske eller fra dåse, for en pizza-lignende smag. En støvregn af kvalitet olivenolie tilføjer sunde enkeltumættede fedtstoffer, som støtte i vitamin absorption og kan forebygge hjerte-kar-sygdom. Top med nogle frisk hakkede krydderurter såsom rosmarin eller basilikum og revet Parmesan eller mozzarella ost. Bages indtil bagel er sprød og tomater er let ristede.

Portobello Caps og Hummus

Portobello svampe caps er en flavorful erstatning for pizza skorpe med en lav-kalorie indhold. Hummus er en mellemøstlig spredning lavet med kogte kikærter, sesam pasta og andre krydderier. Det indeholder en bemærkelsesværdig mængde af kostfibre og protein, der giver din pizza erstatte et næringsstof boost. Kostfibre holder dig følelsen fuld i længere tid efter et måltid ved at bremse fordøjelsen. Pels portobello svampe caps i et lag af soltørret tomat hummus for en pizza-lignende smag og drys lidt hakkede friske grøntsager over toppen. Mozzarella ost supplerer smag af portobello svampe. Stegning og grillning er ideelle til madlavning portobello caps med hummus.

Frikadeller på Tortillas

Kødboller lavet af magert hakket fjerkræ har minimale kalorier og fedt i forhold til pølse og pepperoni, som ofte pryder pizza. Tjene frikadeller på en bagte tortilla for stykket af en tynd skorpe pizza uden kalorier. En smule af pizza sauce afslutter substitution ved at give dit måltid pizza karakteristiske smag. Til en pølse og tekstur, smuldre frikadeller og drys dem på tortilla før du tilføjer pizza sauce. Top sauce med en smule fedtfattig mozzarella ost for cremethed.

Kale Chips og Hvid Sauce

En simpel lav-fedt ricotta ost og hakket hvidløg dip er en smagfuld og fedtfattig erstatning for hvid sauce pizzaer. Tjene det med kale chips -- lavet ved at bage blade grønkål anlæg-for at få en sund snack. Den garlicky ricotta ost er en velsmagende kold eller varm, men hvis du ønsker at tilføje en lav-fedt mozzarella for en cheesier smag, smelte dem sammen for at forhindre en grynet konsistens. Drys lidt hakkede tyrkiet pepperoni over toppen af ricotta hvid sauce til at give små byger af smag. Tyrkiet pepperoni er relativt lav i kalorier og fedt.

Sundere Pizza

Hjemmelavet pizza er nemt at lave sund. Bruge en hel korn skorpe i stedet for hvidt mel skorpe og ristede tomater i stedet for pizza sauce. Vælg fedtfattig ost, hakket friske grøntsager og magert kød til toppen af pizza. Et drys af knust rød peber gør op for nogen, der mangler smag og tilføjer en smule af pift til din pizza. Mulighederne for en sund hjemmelavet pizza er uendelige. Lave pizza i individuelle størrelser, der serverer, hvis du ikke har tillid til dig selv, til at stoppe ved en hjælper.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære