Sund Kost >> Kost

Sundt Fedt-Fri Morgenmad

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

Fødevarer, der er virkelig fedt fri, er de svære at finde-selv frugt har fat -- men ifølge den AMERIKANSKE Food and Drug Administration, en fedt-fri mad er en, der har mindre end 0,5 gram fedt. Mange fælles morgenmad som havregrød, pandekager, fransk toast og morgenmad burritos har godt over 0,5 gram fedt. Men ved at stikke med sunde ingredienser som frugt, grøntsager og æg, hvide, kan du oprette flere fat-der er gratis morgenmad at starte din dag rigtigt.

Æggehvide Omelet

Hele æg, der er højt indhold af fedt og kolesterol, men hvis du fjerne blommen de er en fat-gratis morgenmad korte. Hvis du ikke ønsker at smide æggeblommer, købe kartoner af almindelig æggehvider. Æggehvider lave lækre omeletter. Fyld dem med spinat, tomater, asparges og andre grøntsager for at gøre dem mere tilfredsstillende. Du bliver nødt til at bruge en nonstick stegepande eller en erfaren støbejerns gryden for at undgå at bruge olie. Drys omelet med jorden sort peber, knust rød peber flager, cayenne peber, urter eller andre salt-fri ingredienser efter smag. En æggehvide omelet med otte æggehvider, hvilket er lidt over 1 cup, og fem små asparges er på lige under 150 kalorier med 30 gram protein og 0,4 gram fedt.

Frugt Smoothie

Bortset fra avocadoer, de fleste frugter er næsten blottet for fedt og perfekt til en morgenmad smoothie. Almindeligt, fedt-fri yoghurt vil gøre din smoothie cremet og dit valg af frisk frugt vil give sødme og smag. Frosne frugt vil gøre din smoothie tyk og frisk frugt vil gøre det tynde. Bruge forskellige typer af frugt til en mere kompleks smag. En smoothie lavet fra 6 ounces almindeligt, fedt-fri yoghurt og 1/4 kop af brombær har 110 kalorier, 11 gram protein og kun under 0,5 gram fedt. Alternativt kan du blande hakkede frugt med almindelig yoghurt eller fryse din smoothie i en time for at give det en struktur, der minder om blødt tjene is.

Frugt Salat

Almindeligt, frisk frugt er ofte ideelle til en enkel morgenmad. Start med din foretrukne typer af frisk frugt og vask, skræl, pit, snittes eller på anden måde forberede dem. Mens de små partier er fint, det er nemt at gøre en stor frugt salat, så har du morgenmad for de næste par dage. En salat med 1/2 kop af skiveskårne jordbær og 1 kop ananas stykker, der er mindre end 110 kalorier med 1 gram protein og 0,4 gram fedt. Frugt kabobs eller frugt pakket ind i en butterhead salatblad er sunde alternativer til frugtsalat. Tilføje nogle almindeligt, fedt-fri yoghurt til protein.

Vegetabilsk Wrap

Friske, hakkede grøntsager vendt med kogte æggehvider og pakket ind i en butterhead salatblad er en lækker, tyk-gratis morgenmad. Den salatblad eliminerer behovet for tortillas, som er det sjældent, at fedt-fri. Bruger nogen form af frugter og grøntsager, du nyder at gøre din fyldning. En wrap lavet af en butterhead salatblad, to små tomater, to skiver af løg og to æggehvider der er mindre end 80 kalorier og på 0,45 gram fedt med 10 gram protein. Skiftevis, har en morgenmad salat med kogte bønner eller en grøn smoothie med friske grøntsager og frugt.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære