Sund Kost >> Kost

Sund Edamame Salat

Edamame er unge sojabønner, at du kan købe og lave mad i deres bælg. En servering af edamame er 1 cup, som indeholder 190 kalorier, 17 gram protein, 8 gram fedt og 8 gram kostfibre. De har bemærkelsesværdige niveauer af calcium, jern og kalium. Edamame-salat er en forfriskende variation på fælles, bladgrøntsager grønne salater. Det er let at tilberede, og som regel har omkring 250 kalorier pr 1-cup, der tjener.

Edamame

Ristning edamame bringer sin naturlige smag og giver salaten en jordagtig smag. Brug friske eller frosne edamame; deres smag og teksturer er lignende efter ristning. Foret bageplade med pergament papir forhindrer stikning og eliminerer behovet for at bruge olie, som er rig på kalorier og fedt. Edamame er spiselige, hvis du forlade deres bælg på, men også edamame er mere almindeligt for salater. For en varm edamame salat, bruge dem direkte efter ristning. For at gøre koldt edamame salat, opbevares i køleskab dem først eller bruge kølet, rå edamame og springe ristning.

Grøntsager

Kombinere to eller tre typer af grøntsager til at supplere den edamame. Majs virker godt, fordi kernerne er en tilsvarende størrelse edamame-bønner. Kernerne skæres fra en nykogt majskolbe har den bedste smag, men kogte frosne majs virker også godt. Hakkede tomater er også velsmagende. Afvis ikke den flydende og frø fra tomater; de tilføjer fugt til edamame salat. Andre grøntsager som selleri, gulerødder og radiser også gå med edamame salat. Dicing større grøntsager holder salat uniform.

Aromater

Brug aromatiske grøntsager til at tilføje smag til din edamame salat. Aromater at prøve omfatter skalotteløg, hvidløg, løg og ingefær; de er lav-kalorie-og fedtfattig, så tilføj så meget som du ønsker. Revet eller skåret i tern aromater er bedst; den lille størrelse gør deres tekstur er usynligt og distribuerer deres smag jævnt over hele salaten. Friske eller tørrede urter som basilikum arbejde godt også.

Dressingen og Pynt

Edamame salat behøver ikke fedtet, fede dressing. En kombination af rød vin eddike og krydderier som jorden sort peber eller chili pulver, der fungerer godt. Brug salt med måde, en teskefuld er nok natrium for en hel dag. Nedkøling salat vendt med dressing giver smag til at smelte sammen. Knuste jordnødder, mandler, skåret løg eller friske krydderurter gøre velsmagende garnishes.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære