Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund kost, Aktiviteter Og Spil for Børn

En sund og afbalanceret kost er afgørende for korrekt vækst og udvikling. Blot at fortælle børn, at de skal spise nærende mad er ikke sandsynligt, at styrke, hvor vigtig en sund kost er. I stedet, spille spil og indføre underholdende aktiviteter til at interessere børn i ernæring og til at hjælpe dem med at huske, hvad de har lært.

Restaurant Spil

Oprette en foregive restaurant. Plastic toy mad eller klippe billeder af mad fra magasiner. Invitere halvdelen af børnene til at være kunder, og den anden halvdel til at være servere. Instruere kunder at bestille sunde fødevarer, men at se til usunde fødevarer i tilfælde af, at de glider ind i deres ordrer. Tage servere til side og fortælle dem til lejlighedsvis at sætte en usund mad i ordrer. Udfordringen er at se, om kunder er i stand til at identificere usunde fødevarer og fortælle serveren, hvorfor de ikke er gode for dem. Skifte roller, således at alle børn får en chance for at være kunder og servere.

Favorit Grøntsager Undersøgelse

Opret en undersøgelse, der indeholder flere grøntsager, såsom gulerødder, broccoli, tomater og spinat. Få børnene til at spørge deres venner, lærere og andre mennesker i skolen bygning til at stemme på deres favorit grøntsag. Indsamle resultaterne og oprette en klasse bar graf, der viser resultaterne. Har et parti, der fokuserer på den foretrukne grøntsag. Lad børnene farvelægge billeder af grøntsager, skrive historier om den vegetabilske og, selvfølgelig, at spise grøntsager. Børnene kan opleve en ny grøntsag, at de nyder at spise så godt. Gentag øvelsen med frugt til at udvide børnenes viden om sund mad.

Mad Gruppe Skattejagt

Forberede en skattejagt af sunde fødevarer, såsom frugt, der starter med bogstavet "p" eller en grøntsag, der starter med bogstavet "c." Tag en tur til det lokale supermarked og give hvert barn en kopi af skattejagt. Tilskynde dem til at gå gennem købmand registrering af de emner, de finder. I slutningen af skattejagt, børnene kan dele de ting, de fandt, og som vil øge de studerendes viden om, hvad nærende fødevarer, som de er i stand til at vælge fra.

Sunde Fødevarer Uafgjort

Opret et spil, der opfordrer børn til at identificere forskellen mellem sunde og usunde fødevarer. Klip billeder ud af nærende mad, samt et par billeder af junk fødevarer. Lim billeder til kartotekskort. Placere alle kortene i en stor kurv eller pot. For at spille, har børnene danne en cirkel omkring kurven. En på en gang, børnene trække et kort ud af kurven. Hvis kortet har et billede af en sund mad, barnet får lov til at beholde kortet. Hvis kortet har et billede af en usund mad, barnet har til gengæld alle sine kort til kurven. Billedet af usunde fødevarer ikke gå tilbage i kurven, dog. Spillet fortsætter indtil alle kort er blevet trukket. Vinderen er barnet med de fleste billeder af sunde fødevarer.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • lille dreng, der spiser en sund apple, udendørs billede af Renata fra Osinska Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære