Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Kollegieværelse Liste på Nonperishable Morgenmad Fødevarer

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 21, 2018

De fleste college sovesale ikke tillade hot plader eller bærbare komfurer, som begrænser de fødevarer, du kan forberede for morgenmad. Køleskabe er ikke altid inkluderet i dorm værelser enten, at forlade dit valg begrænset til nonperishable fødevarer. Du har flere nærende valg, når det kommer til at levere de næringsstoffer, du har brug for et godt helbred.

Havregryn og Korn

Hvis dit kollegieværelse har en mikrobølgeovn, instant havregrød kan være en nærende måde at starte dagen på. Havregryn indeholder en sund dosis af fiber, der hjælper næring til din krop og holder dig følelsen fuld i flere timer. Holde tørret frugt i dit kollegieværelse til din smag havregryn. Rosiner og tranebær tilføje kalium og fiber til din måltid. Tørre cornflakes holder i flere måneder, og der kan være en sund morgenmad. Holde kartoner med mælk på hånden. Mange mærker tilbyder mælk, der ikke behøver at blive nedkølet. De fleste college cafeterier også stock individuelle kartoner fra mælk, hvis dit værelse ikke har et køleskab, hvilket gør korn en hurtig løsning, før turen går til klassen. Vælg et korn, der indeholder fiberindhold, men lavt indhold af tilsat sukker. Se for korn, som er beriget med essentielle næringsstoffer som jern, folat og vitamin D.

Brød og nødder, Smør

Hele korn brød og jordnøddesmør er nonperishable fødevarer, der holder godt på et kollegium kollegieværelse. Sprede jordnøddesmør på en skive brød til morgenmad, der leverer fiber og protein, to næringsstoffer, der giver dig energi og hjælper med at holde sulten i skak. Udskift peanut smør med mandel smør til samme ernæringsmæssige fordele. Erstatning hel-hvede bagels for brød. Hver af disse er en sund kilde til fiber, og de parre godt med nøddesmør.

Frugt På Dåse

Frugt på forbrugsstoffer en række vigtige næringsstoffer, herunder vitamin C, kalium og fiber. Frisk frugt byttet hurtigt, men visse konserverede frugter kan være lige så nærende. Kig efter frugt, der er på dåse i 100 procent frugtsaft, snarere end sirup. Frugt på dåse lavet med sirup indeholder tilsat sukker og flere kalorier end frugt på dåse i juice. Ferskner, pærer, ananas og æblemos er let tilgængelige i supermarkeder og hver leverer en sund dosis af ernæring. Holde en dåseåbner i dit kollegieværelse, så du kan hurtigt og nemt tilføje frugt på dåse til din morgenmad.

Yderligere Fødevarer

Holde lav-fedt klid boller på hånden til en hurtig morgenmad, som du kan få fat i, som du hovedet til din morgen klasser. De er høje i fiber og er ofte beriget med essentielle næringsstoffer. Enkelte dåser eller flasker af 100 procent frugt juice levering kalium og C-vitamin, og er nemt at tage med, når du hovedet til din første klasse. Lav-sukker morgenmad eller granola barer er en anden nem løsning. Se efter, barer, der indeholder fibre og protein.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære