Sund Kost >> Kost

Sund Dypning Sauce til Æbler

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 27, 2018

Æbler er en lav-kalorie kilde til næringsstoffer, der har en let og sød smag. Men æbler er ofte forbundet med usunde dips, som karamel sauce, der vender denne frugt i junk food. Et medium, almindelig apple kun har 100 kalorier og mindre end 0,5 gram fedt. Dress up æbler med sund dyppe saucer, at tilføje smag uden en ublu beløb af kalorier og fedt.

Møtrik Butters

Æbler gå godt med både ernæring og smag af møtrik butters. Møtrik butters har en bemærkelsesværdig mængde af protein og sunde fedtstoffer, som æbler, der mangler, er at dreje din snack til et let måltid. For eksempel, 1 spiseskefuld af mandel-smør tilfører 3 gram protein og 8 gram hjerte-sunde fedtstoffer til omkring 100 kalorier. Enten sprede et tyndt lag af møtrikken smør på hver apple-skive eller varm det i mikrobølgeovnen i et par sekunder. Varm nøddesmør tyndere og lettere at dyppe æble i skiver. For mere smag, tilsæt stødt kanel. At tynde møtrik butters uden varme, og rør vanilje ekstrakt.

Honning

Naturligt sød og fri for fedt eller kolesterol, honning er et ideelt dypning sauce for æbler. Du behøver ikke meget honning, så at investere i en kvalitets udvalg til den bedste smag, er det værd. 1 spiseskefuld servering af honning har kun 64 kalorier. Som en bonus, honning, der kan hjælpe med at sænke blodsukker, i henhold til MayoClinic.com. Muskatnød, orange, citronskal eller citronsaft er simple tilføjelser for at øge smagen af honning. Varmes honningen skaber en tyndere belægning på æble-skiver, så du skal bruge mindre af det og ved at reducere de kalorier du indtager.

Yoghurt

Almindeligt, fedt-fri yoghurt giver en skarp kontrast til sødmen i æblerne. Som en bonus, det giver væsentlige fugt til at afbalancere tørhed af nogle æblesorter. En 1-ounce servering af fedt-fri yoghurt har kun 16 kalorier med 1,5 gram protein. Hvis du ikke kan lide almindelig yoghurt, vælge en krydret fedt udvalg, du nyder. Nogle varianter, såsom cheesecake eller karamel, gøre din æble-skiver, der minder om noget mere overbærende. Skiftevis, mix møtrik butters eller honning med yoghurt for smag.

Flødeost

Æbler med creme ost er en dekadent behandling uden for mange kalorier, hvis man vælger et fedt udvalg. Fedt-fri creme ost, har kun 20 kalorier med 3 gram protein og mindre end 0,25 gram fedt i 1 spsk. Kold fløde, ost er svært at dyppe æbler i, men hvis du lader det komme til stuetemperatur, det handler om konsistens af en tyk nøddesmør. Flødeost bør ikke brug for sødning, men hvis du ønsker at tilføje smag, prøv grapefrugt citronskal eller vanille ekstrakt.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære