Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Middage for Småbørn

Nu hvor dit barn er at spise hele fødevarer, introducere hende til nærende måltider, så hun udvikler stærke tænder, knogler og et sundt immun system. Give dit barn med mindst én af kulhydrater pr måltid, såsom ris, pasta, nudler eller fuldkornsbrød. Kød og fisk bør indgå i måltider, to gange hver dag. Tjene dit barn fem portioner af frugt og grøntsager.

Finger Fødevarer

Småbørn elsker håndholdte fødevarer. For eksempel, selleri sticks, æble-skiver, druer og små tomater er enkle at betjene valg. Sætte fut i de rå frugter og grøntsager, ved at tilføje en sund dypning sauce, som en lille smule af jordnøddesmør, æblemos eller yoghurt-baseret krydrede dukkert. Runde ud af deres måltid med et let-at-holde sandwich lavet af mager kalkun eller skinke og en skive ost på hele hvede brød. Skære op sandwich i firkanter eller trekanter for håndterbare stykker.

Super Supper

Supper er en hurtig og nem mulighed for småbørn, der kan være tilbageholdende med at spise grøntsager. Bare lad det simre skære grøntsager i lav-natrium kylling eller grøntsags bouillon til de er møre og blend. Den purerede suppe er en lækker og tyk nok til at gøre det en smule nemmere for et lille barn til at få det fra skål til hendes mund. Broccoli ost suppe er et andet barn favorit. Børn elsker de osteagtig smag og forældre elsker den sunde ud af broccoli. Tilføj kulhydrater ristede hele hvede brød til at dyppe med.

Kød og Fisk

Kylling behøver ikke at være stegt i nugget form for småbørn til at nyde det. Prøv at bage eller grille uden skind udbenet kylling skåret i strimler til et sundt alternativ til nuggets. Småbørn også nyde størrelsen af kylling vinger, bare være sikker på at bage eller grill dem og tjene dem med en ikke-krydret sauce. Frikadeller er en anden familie-venligt protein kilde. Tænke ud af boksen og bruge jorden med kylling eller kalkun i stedet for den traditionelle oksekød. Tjene dine frikadeller med hjerte-sund tomat sauce og hele hvede pasta. Være kreative for at få din småbørn til at prøve fisk. Gøre bøffer, tacos, pot tærter med fisk eller selv lave et fyld af fisk og rasp, serveret i squash-både.

Bagning

Mange toddler-venlige måltider -- makaroni og ost, bagt ris og quiche-kan laves i god tid og kastes i ovnen, når du kommer hjem fra arbejde. Disse retter, der egner sig til en bred vifte af vegetabilske side retter, eller grøntsagerne kan blandes i skålen til at gøre det til et komplet måltid. Mens ovnen er varm, tager du mulighed for at gøre hele hvede jordnøddesmør og gelé boller til i morgen morgenmad på hotellet.

Mælk og Mejeriprodukter

Indeholder mælk og mejeriprodukter i dit barns kost. Calcium vil bidrage til at skabe sunde tænder, knogler og fedt indhold vil bidrage til udvikling af hjernen. I alderen 1 til 2 hele fed mælk anbefales på grund af dens høje fedtindhold. Fra en alder af 2 år, 2%, 1% eller skummetmælk er fint. Andre sunde valg til dit barn omfatter streng ost, yoghurt og mælkebaserede desserter.

Om Forfatteren

Poppy Tømrer uddannet fra University of Missouri School of Journalism. Udover at undervise i journalistik til junior high studerende, hun også omfatter sundhed og fitness til "PUSH Månedlige" og Angie ' s Liste.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære