Sund Kost >> Andre

Sunde Middage, Der ikke Kræver Ovnen

Oversigt

Selvom du måske fremmane tanker af slaver væk i løbet af den legendariske varm ovn til at skabe et velafbalanceret måltid, du faktisk ikke nødt til at gå i nærheden af en ovn til at lave et sundt, tilfredsstillende middag. Bare sørg for, at din plade består af primært frugt og grøntsager, en del protein og en lille mængde af kulhydrater og mejeriprodukter. "En plade, der er fyldt med masser af farver sikrer, at du får en lang række plejende næringsstoffer," bemærker Jennifer McDaniel, MS, RD, og talsmand for Academy of Nutrition and Dietetics.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Hummus, Veggie og Ost Wrap eller Pita

Dette pita måltid, en af McDaniel ' s go-to favoritter, er lav vedligeholdelse og nem at tilpasse. Spredt på din favorit type af hummus, drys på skarp krydret ost -- som ged eller feta -- og tilføje friske grøntsager, du har fået på hånden. "Wraps og pitabrød er en fantastisk måde at rydde ud i køleskabet ved hjælp af sidesten grøntsager, som asparges, peberfrugt eller salat greens," McDaniel siger.

Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images

Grønkål Caesar Salat

En grønkål Caesar salat er en super enkel, ovn-gratis måltid indstilling, der vil efterlade din gane -- og mave -- opfyldt for timer. Carolyn Scott-Hamilton, en vegansk kok og kogebog forfatter tilnavnet "Den Sunde Voyager," anbefaler at kombinere olivenolie, citronsaft og kapers til at skabe en smag-pakket dressing. Kast med croutoner og du er god til at gå.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Bean Burrito

Kombinere refried bønner, et strejf af revet ost, skiver af avocado og pico de gallo salsa og wrap i en hel hvede tortilla at skabe en fiber-fyldt og tilfredsstillende måltid, McDaniel antyder. Du kan zappe refried beans i mikrobølgeovn, hvis du foretrækker dem varmet op.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Pesto Zucchini Primavera

"Min gå-til sund middag, der ikke kræver en ovn er min pesto, rå squash-sta primavera," siger Scott-Hamilton. I stedet for at vente til pasta til at koge, og hun kombinerer hakkede rå squash, en hjemmelavet pesto og forskellige grøntsager, såsom tomater, oliven og artiskokker. Tilpas denne opskrift ved at tilsætte grøntsager, du allerede har på hånden.

John Foxx/Stockbyte/Getty Images

Æggesalat

Hvis du holder hårdkogte æg i køleskabet, som McDaniel, kan du overveje at kaste sammen en hurtig Cobb salad med mørke, bladgrøntsager, æg, grøntsager og ost. Du kan også lave en sund, kaloriefattig æggesalat ved at kombinere hakkede æg med hytteost, tørrede frugter, urter og grøntsager.

Ryan McVay/Digital Vision/Getty Images

Black Bean og Hummus Tartine

Tartines er væsentlige smørrebrød, forklarer Scott-Hamilton. For "kød" på denne sandwich, hun bruger en hjemmelavet sort bønne hummus infunderes med koriander og placeret oven på ristet brød. For mere smag, tilsæt tomater, avocado og andre grøntsager, du har på hånden.

Om Forfatteren

Wendy Rosa Gould er en professionel journalist, som har bidraget til "Glamour" magazine og the Huffington Post, blandt andre publikationer. Efter praktikophold på "Indianapolis Business Journal," "Kiwanis Internationale" og "NUVO Newsweekly," hun tjente BA-grad i journalistik og filosofi fra Franklin College i 2008. Gould har specialiseret sig i livsstil emner.

ADVERT

Mest populære