Sund Kost >> Sunde Måltider

Sund Aftensmad Med Noget Kød og Noget Brød

Du vælger ikke at spise kød eller brød, til din middag skærer ud kalorie-tætte fødevarer, der forlader din mere plads til at eksperimentere med, hvad du lægger på din tallerken. Afhængigt af hvad du forbereder en sund middag med noget kød og noget brød ofte kræver minimal madlavning, afkortning af forberedelsestiden. Holde middag afbalanceret til at give et højt niveau af næringsstoffer.

Overvejelser

Når sammenstykke en middag uden kød og brød, sørg for at det er protein, kulhydrater og sunde fedtstoffer. Bønner, æg og soja produkter, der er gode kilder til protein, som hjælper med at vedligeholde dine muskler, forlænger en følelse af mæthed og gør måltidet til at føle mere tilfredsstillende. Fuldkorn giver fordelene af komplekse kulhydrater. Kulhydrater forsyne dig med energi og fiber, som ofte ledsager dem fremmer mæthed. Nødder, avocado, mejeriprodukter og bønner levere sunde fedtstoffer med relativt lavt indhold af mættet fedt. Sunde fedtstoffer giver din krop til at absorbere vitaminer effektivt.

Forretter

Design velsmagende snacks og forretter uden kød eller brød er hurtig og enkel. Prøv en bakke med ost og grøntsager med en sund dip, som fedtfattig salat dressing, salsa eller hummus. Supper baseret på hele bønner, grøntsager, tomater eller mælkeprodukter arbejde, så godt. Uden brød til at tjene med suppe, kan du overveje nogle stegt tofu eller tempeh som en stand-in. Forretter også tilbyde dig chancen for at få kreative med grøntsager -- prøv indpakning tyndt skårne tomater, smuldret ost og kogte bønner i salatblade. Mini-grillspyd med friske grøntsager på tandstikkere arbejde godt. For en sødere forretter, levere frisk frugt i mundrette portioner eller en frugtsalat, som også fungerer som dessert.

Entrees

Entrees uden kød og brød er let at basere hele bønner, grøntsager, korn eller soja produkter. En lasagne-type fad med tynde skiver af grøntsager, ost, bønner og sauce er nemt at stykke sammen, for eksempel. Lag dine favoritter i en gryde og bage det, indtil alt er mørt. Andre valgmuligheder omfatter fisk, grillspyd med grøntsager, salat eller kål blade wraps indeholder bønner og tofu, grillet tempeh, quinoa med hakkede grøntsager, eller brune ris og grøntsager røre-yngel.

Side Retter

Brød er en fælles side parabol til en bred vifte af måltider, men det er ikke tvunget til at lave aftensmad interessant. Salater med at foretage hurtige, der kan tilpasses sider. En mini salat bar -- med prepped bladgrøntsager grønne bønner, friske grøntsager, oste og dressinger -- gør det muligt for alle at lave deres egne for større komfort. Andre simple sider omfatter mosede bønner, dampede eller grillede grøntsager, bagte kartofler eller roer, ristede grøntsager og kogte korn. Glem ikke smagspræparater; give sort med ting som jorden sort peber, cayenne peber, citronsaft og kalk kiler.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • Flere grøntsager på en hvid baggrund billede af Pamela fra Uyttendaele Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære