Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Desserter til Sportsfolk

Bare fordi du er en atlet betyder ikke, desserter, er off grænser. Atleter kan nyde en sød tand, ligesom alle andre, men vælger ikke typiske desserter er lavet med sukker, mel og olie -- du vil ikke finde nogen næringsstoffer til at understøtte din aktive livsstil i disse ingredienser. Opret søde sager fra hele fødevarer, der er rige på vitaminer, mineraler og fibre til at holde din krop, følelse og udfører på sit højeste.

Banan Is

Fryse bananer, når de får alt for moden til at spise. Skræl dem først og skæres i dem bidder. Sted den frosne banan stykker i en foodprocessor eller high-speed blender med lidt soja mælk og blend indtil de bananer, for at bryde ned, og det ligner cremet blød tjene is. Blend i jordnøddesmør og kakao pulver, eller toppen af en tjener med frosne bær og müsli. Bananer er en god kilde til kalium, et mineral, som er forarmet under sveden. Kalium er også vigtig for ordentlig muskel funktion.

Chokolade Brownies

Hurtig, nem og ingen-bage, disse sunde brownies er lavet af nødder og tørret frugt. I en food-processor, tilføje lige dele valnødder og datoer sammen med lidt kakaopulver, havsalt og vanilje. Processen, indtil ingredienserne er godt indarbejdet, og blandingen begynder at hænge sammen. Form til kugler med hænderne, eller tryk på i en gryde og skæres i firkanter. Valnødder er en rig kilde af omega-3 fedtstoffer, som tilbyder hjerte-kar-beskyttelse og anti-inflammatoriske fordele. Datoer indeholder kalium og flere andre mineraler og vitaminer, samt en bred vifte af aminosyrer.

Høj-Protein Budding

Blanding op i en blok af silken tofu, lidt ahornsirup eller honning til et sødemiddel, og nogle kakao pulver til at lave en lækker protein-rige recovery budding. Protein i tofu betragtes som et komplet protein, hvilket betyder at det indeholder alle de essentielle aminosyrer er vigtige for muskelvækst og reparation. Anlægget sirup og den generelle arealbetalingsordning, som ahorn sirup eller melasse samt honning, der produceres af bier, som har vist sig at indeholde antioxidanter, som ikke findes i raffineret hvidt sukker eller sirup.

Frisk Frugt

Sommetider noget så simpelt som et stykke af moden, saftig ananas, vandmelon eller honeydew melon gør den perfekt dessert. Jordbær, blåbær, hindbær og kirsebær er andre ideer til en sund godbid. Prøv at blande dem i smoothies eller protein shakes. Friske frugter har et højt indhold af vand, som hjælper dig med at genopbygge den tabte væske under træning. De er også rige på kulhydrater, der er nødvendige for energi og indeholder et væld af vitaminer, mineraler og fytokemikalier til at hjælpe med at beskytte mod mange sygdomme.

Om Forfatteren

Corinne Goff er en registreret diaetetiker i Rhode Island, der fungerer som en ernærings-konsulent i en privat praksis. Hun skriver en ernærings-blog, der fokuserer på naturlige, hele fødevarer. Goff har en bachelorgrad i psykologi fra Salve Regina University og en bachelor of science grad i ernæring fra University of Rhode Island.

Foto Credits

  • Frugter med soft ice cream billede af miolanasvetlana fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære