Sund Kost >> Sunde Måltider

Sunde Daginstitution Menuer

Hvis du kører en daginstitution, i menuen planlægning er en stor del af dit job. Hvis du har børn, der går i dagtilbud, de typer af fødevarer, dine børn tilbydes, kan være en bekymring. Fodring børn sunde fødevarer, der hjælper dem til at vokse og udvikle sig til sunde voksne. At udvikle en roterende-cyklus menu af sunde fødevarer, der kan lette den opgave at beslutte, hvad der skal fodre børn i din varetægt. Flere føderale og statslige midler er til rådighed til daginstitution udbydere til at bidrage til at udvikle menuer, der passer til behovene i din dagpleje.

Måltid Mønstre

Det AMERIKANSKE Department of Agriculture har udviklet måltid mønstre for børneinstitutioner og dagpleje udbydere. Måltid mønstre fortælle dig de fødevarer grupper -- mælk, frugt og grøntsager, kød eller korn-og hvor meget af hver gruppe til at omfatte i et måltid eller en snack. USDA måltid mønstre omfatter fødevarer grupper og passende portionsstørrelser for spædbørn og børn op til 12 år. Ved hjælp af disse måltid mønstre vil sikre, at du leverer velafbalanceret, sunde måltider og snacks.

Morgenmad

Spiser morgenmad hjælper børnene med at koncentrere sig bedre og bedre til at udføre tests i løbet af dagen. Giver en sund morgenmad hjælper dit barn er dagen starte rigtigt. USDA anbefalet måltid mønster for morgenmad til børn, der indeholder en portion hver af mælk, frugt og korn. Et eksempel på en morgenmad, der passer til dette måltid mønster kan være varme eller kolde morgenmadsprodukter med mælk og skåret i skiver ferskener. En anden morgenmad kan bestå af en hjemmelavet bolle, æblemos og mælk.

Frokost

Mønster til frokost er en, der betjener hver enkelt af mælk, kød eller en alternativ og korn plus to portioner frugt eller grøntsager. Kød alternativer omfatter ost, æg, bønner, nødder, peanut eller andre møtrik butters og yoghurt. At give unge børn nødder, kan forårsage kvælning, så tilbyder nødder kun til ældre børn. En frokost, der opfylder disse kriterier kan omfatte makaroni og ost, baby gulerødder og jordbær med en kop mælk. For at gøre sundere makaroni og ost bruge hele korn pasta og fedtfattig ost. Et andet eksempel kunne være en bønne burrito med salat, æble skiver og mælk. Brug hele hvede tortillas og fedt-fri refried bønner i din burritos til at gøre dem sundere.

Middag

Middagen mønster er det samme som frokost; en portion hver af mælk, kød eller en alternativ og korn plus to portioner frugt eller grøntsager. Prøv at lave hjemmelavet kylling nuggets ved at dyppe stykker af kylling i kærnemælk, overtræk dem med hele hvede brød krummer blandet med italienske krydderier og bage dem i ovnen. Tilføje nogle broccoli, frugtsalat og mælk til et komplet måltid.

Snacks

Med snacks på day care hjælper børnene med at opfylde deres ernæringsmæssige behov for den dag. American Academy of Pediatrics stater snacks, der kan give op til en fjerdedel af et barns kalorier om dagen. Tænk på snacks, som mini-måltider og udbud af sunde fødevarer. USDA anbefalet mønster for snacks indeholder vælge to af følgende fire grupper, fødevarer: mælk, frugt eller grøntsager, kød eller en alternativ og korn. Eksempler på sunde snacks omfatte fedtfattig ost med kiks, frugt med yoghurt, mælk med graham crackers eller melon svøbt med skinke skiver.

Om Forfatteren

Kristin Mortensen begyndte at skrive avisartikler i 1992 til Sierra Vista Herald. Hun har også været en registreret diætist siden 1991, og har arbejdet for hospitaler, klinikker og Kvinder, Spædbørn og Børn (WIC) - programmer. Mortensen har en bachelor of science i ernæring fra Brigham Young University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære