Sund Kost >> Kost

Sund Crock-Pot Kylling Ris Måltider

At lave en lækker og sundt måltid mad hver aften, for din familie kan virke overvældende til tider. Udnytte din Crock-Pot skærer ned på prep tid, og det kokke ingredienser, mens du er på arbejde. Kylling og ris er to meget almindelige ingredienser, der kan omdannes til forskellige retter ved at skifte kun få ingredienser.

Kylling

Crock-Gryder, lave mad proteiner, grøntsager og væske over en lang periode af tid, udtørring nogle fedtfattige proteiner, gerne udbenet skinless kylling bryst. Hvis du bruger udbenet skinless kylling bryst, overvåge mængden af væske -- lager, bouillon eller vand -- fra starten, og halvvejs igennem, hvis det er muligt. Et alternativ til kylling bryst, udbenet skinless kylling lår har en lidt mere fedt, der giver dem mulighed for at bo fugtig under hele madlavningen tid.

Ris

Ris er en vanskelig ingrediens for en Crock-Pot. Når madlavning kylling og ris i din Crock-Pot, aldrig sætte ris i begyndelsen af tilberedningen. I stedet, kokken skålen helt. Når det er gjort, skal du tilføje en lidt mere lager, vand eller bouillon og ris. Dække slow cooker, tænd den igen og lad risen at koge. Når al væsken er absorberet, ris er gjort. Du kan også koge ris på komfur og tjene det på den side af din kylling skål. Brug brune ris i stedet for hvide ris, når det er muligt. Det er hele korn med flere fibre og næringsstoffer end hvide ris.

Sydvestlige Kylling og Ris

Hak kylling bryst, eller kylling lår og læg dem i en skål af Crock-Pot. Top kylling med Sydvestlige ingredienserne, som er farverige peberfrugt og løg. Bland vand, chili pulver, spidskommen, salt og peber. Hæld blandingen over kyllingen og lave mad i skålen på lave otte til 10 timer. Tag låget af og tilsæt mere vand og ris; kokken skålen på høj, indtil risene er kogt. Serveres med hakkede forårsløg, avocado, knust majs chips og syltede jalapenos.

Kylling Stroganoff

Genopfinde oksekød stroganoff, ved hjælp af kylling. Hak kylling bryst eller lår og læg dem i din Crock-Pot. Drys kyllingen med en tør løgsuppe mix, hakkede, friske svampe og fedt-fri creme af champignon suppe. Kokken skålen på lave otte til 10 timer. Kog de brune ris efter pakkens anvisninger. Tilsæt creme fraiche til kylling-champignon-blandingen lige før du serverer det over brune ris.

Foto Credits

  • Saftevand Kylling på Brune Ris billede af Jaimie Duplass fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære