Sund Kost >> Kost

Sund Morgenmad for Stabilt blodsukker

Skrevet af Paula Martinac; Opdateret November 21, 2018

Selv hvis du ikke er diabetiker, stabilisere dit blodsukker er en klog mål. At opretholde et stabilt blodsukker niveau kan hjælpe dig med at tabe eller styre vægt og skær trang, der kan føre til, at vælge en usund snack foods. Eating tilfredsstillende, regelmæssige måltider i løbet af dagen vil hjælpe dig med at opretholde stabilt blodsukkerniveau. Start dagen med en sund morgenmad, der vil holde dig på ret køl indtil frokost. Drikke en kop grøn te med din morgenmad, som polyfenoler i denne drik har vist sig at bremse metabolismen af glucose.

Yoghurt

Yoghurt gør base for en god morgenmad for blodsukker kontrol. En kop almindelig, fedtfattig yoghurt indeholder 154 kalorier, med 13 gram protein 3.8 gram fedt og 17 gram kulhydrat. Det glykæmiske indeks almindeligt, fedtfattig yoghurt er kun 14, som er meget lav. For at tilføje fiber til denne sunde måltid, rør et par spsk knust hørfrø i din yoghurt og derefter skive op nogle lav-glykæmiske frugt, såsom orange, fersken, kiwi eller pære. For et ekstra skud protein, kast på nogle hakkede valnødder eller mandler. Du vil få endnu mere protein, hvis du vælger græsk-stil yoghurt, som har 15 til 20 gram i 6 ounce.

Havregryn

Fuldkorn er gode kilder til fibre, som ikke hæve blodsukkeret. Fiber også fylder din mave for et beskedent antal af kalorier. Prøv havregryn til en anden sund morgenmad. En 1/2-cup servering af hele korn, havregryn, som indeholder 150 kalorier, forsyninger, 5 gram protein, 3 gram fedt og 27 gram kulhydrat, 4 gram, som er fra kostfibre. Øge protein indholdet af din morgenmad med nogle hakkede nødder, og tilføje fiber med skiver æble, en anden lav-glykæmisk frugt. Bland nogle kanel i dine havregryn, som i en undersøgelse offentliggjort i "Diabetes Care" i 2003, forbedret blod-glukose målinger i mennesker med diabetes.

Æg

Selvom du kan styre fri af æg på grund af deres højt kolesterol indhold, du trygt kan spise op til fire æg om ugen uden at øge din risiko for hjertesygdomme, rapporter MayoClinic.com. En omelet lavet med et stort æg indeholder 94 kalorier, med 6.45 gram protein, 7 gram fedt, og mindre end et gram kulhydrater. For at afrunde dette blod-sukker-stabiliserende måltid, blande nogle hakkede grøntsager i din omelet, såsom broccoli eller bell pepper, som falder med lav glykæmisk indeks og er fuld af fibre. Tjene omelet med en skive surdejsbrød toast, som også er lavt glykæmisk, og et stykke frisk frugt, gerne en halv grapefrugt.

Genbruge Dine Rester

Sikker på, du har hørt om morgenmad til aftensmad-men hvad med aftensmad til morgenmad? Hvis du spiser sunde middage rig på protein, du har fået grundlag for en sund morgenmad, også. Anbring tynde skiver grillet kylling eller mager bøf over nogle avocado toast for ekstra protein, eller brug sidesten grøntsager for at gøre en morgenmad, salat, toppet med en blød-kogte æg. Få kreativ med dine rester tilføjer mere variation i din kost, og gør måltid prep lettere, da du kan slå et måltid er værd madlavning i flere måltider.

Om Forfatteren

Paula Martinac har en Master of Science i sundhed og ernæring uddannelse fra Hawthorn Universitet, med fokus på sund aldring, forebyggelse af kræft, vægt, kontrol og håndtering af stress. Hun Bord Certificeret i holistisk ernæring og en Certificeret Mad og Ånd Praktiserende læge, og har skrevet udførligt om ernæring til forskellige hjemmesider.

ADVERT

Mest populære