Sund Kost >> Sunde Måltider

En Sund Morgenmad for Kvinder for Nyrerne

Dine nyrer er to organer, der sidder under dine ribben og er ansvarlig for filtrering af blodet, der producerer urin og gøre hormoner, der regulerer blodtrykket, understøtter knogle sundhed og producere røde blodlegemer. Spise en sund og velafbalanceret kost er afgørende for nyre sundhed, men kvinder, der allerede har nyreproblemer, eller som allerede er diagnosticeret med nyresygdom, skal være særlig opmærksomme på hvad de spiser. Valg af nyre-venligt morgenmad fødevarer er en god måde at starte din dag rigtigt til at hjælpe med at minimere nyre-sygdom, symptomer og beskytte den resterende funktion af disse to kritiske organer. Hvis du har en nyresygdom, rådføre sig med din læge og diætist, før du foretager nogen ændringer i kosten.

Spis Masser af den Rigtige Slags Frugter og Grøntsager

Hvis nedsat nyrefunktion er allerede et problem for dig, er du sandsynligvis nødt til at overvåge din indtagelse af kalium, så du ikke bruger for meget eller for lidt, i henhold til National Kidney Foundation. Nedsat nyrefunktion kan gøre det sværere for din krop til at regulere kalium i blodet, hvilket kan føre til farlige hjerte rytmer. Ferskner, pærer, bær, æbler, kirsebær, ananas, vandmelon, peberfrugt, løg, broccoli og kål i din morgen måltid er alle passende valg. Springe højt kalium morgenmad fødevarer som noget, der er gjort med kartofler og tomater, samt bananer og appelsinjuice.

Indeholde Begrænsede Mængder af Protein

Overskydende protein lægger pres på nyrerne og kan forårsage for meget af næringsstof til at bygge op i blodet. Arbejde med din læge og diætist til at skabe en kost plan, der indeholder den rette mængde protein til dig. Hvis du er i dialyse, men du vil sandsynligvis nødt til at øge dit protein indtag, og din læge eller en diætist kan hjælpe dig med at oprette en menu med en passende mængde. Lav-protein morgenmad omfatter frugter, grøntsager, de fleste morgenmadsprodukter, havregrød og hele korn pandekager og vafler.

Grøften Salt mad

Kost høj i natrium faktisk kan bidrage til at nyre-sygdom, og hvis du allerede har nyreproblemer, er det sværere for din krop til at slippe af med det overskydende, konstaterer National Kidney Foundation. En sund lav-natrium morgenmad omfatter frugter, grøntsager, hårdkogte æg og visse morgenmadsprodukter. Spring pålæg, såsom bacon og pølse, fordi de har tendens til at være ganske høj i natrium. De kan også indeholde for meget protein for en sund nyre kost. Pandekage og ævle blanding kan være høj i natrium så godt. Emballerede og forarbejdede morgenmadsprodukter, såsom frosne pølser, sandwich, bagels eller morgenmad burritos, samt hurtig fødevarer, er også høj i natrium.

Fokus på Andre Næringsstoffer

Mange mennesker med nyreproblemer nødt til at begrænse deres indtag af calcium og fosfor, fordi det er sværere for forkert fungerende nyrer for at befri kroppen af overskydende. Hvis din læge har anbefalet at begrænse disse næringsstoffer, springe fødevarer som mælk på dit morgenmadsprodukt eller ost på din morgenmad sandwich. Nogle mennesker med nyresygdomme lavt indhold af jern, som kan føre til blodmangel. Hvis dette er tilfældet for dig, at øge dit indtag med berigede morgenmadscerealier og varmt korn er et klogt valg. Mange tørrede frugter såsom rosiner, er også høj i jern.

Et Par Anbefalet Morgen Mad

En skål af jern-beriget havregryn med frisk frugt skiver, såsom æbler, pærer eller fersken, gør det til en morgenmad, der understøtter sundheden for dine nyrer. Morgenmad sandwich lavet med et æg og lav-natrium-hele hvede brød er en anden sunde valg. Tilføje et stykke frisk frugt, såsom en kop bær, for at øge den ernæringsmæssige værdi endnu mere. Hjemmelavet vafler eller pandekager bruge hele hvedemel og toppet med frisk frugt i stedet sirup er en anden nærende morgenmad.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • Yulia_Davidovich/iStock/Getty Images
ADVERT

Mest populære