Sund Kost >> Kost

Hvad Er en Sund Morgenmad med hytteost?

Skrevet af Brynne Chandler; Opdateret November 21, 2018

Hytteost er blevet en fast bestanddel af kosten plader siden 1940'erne, men når det kommer til måder at tjene det, vi er kommet videre. At spise det almindeligt er fint, hvis det passer dig, og en pear-og-sommerhus-ost-salat toppet blad har sin plads. Men hvorfor ikke åbne din gane til mere – gerne, siger, til morgenmad? Hytteost er fyldt med protein, calcium og D-Vitamin, og dens lækker cremethed kan være en god erstatning for den trætte gamle halv grapefrugt og røræg rutine. Morgenmad er det vigtigste måltid, og med hytteost i din morgen er en passer og en fantastisk måde at starte dagen på.

Hvad der Præcist er hytteost?

Hytteost er fremstillet af pasteuriseret mælk, som, efter at være blevet koaguleret gennem varme, en syre såsom citrus saft eller eddike er tilføjet. Når mælken er koaguleret, og de resterende væske drænes fra. Denne væske kaldes valle. Hvis du kan huske din nursery rhymes, Little Miss Muffet blev spist hytteost i sin naturlige væske, før der så brutalt afbrudt af, at spider.

Når vallen er drænet, ostemassen er skyllet, brudt op i mindre stykker, saltet og solgt som enten små, mellemstore eller store ostemasse. Hvor meget fedt og hvor mange kalorier hytteost indeholder, afhænger af, om de hytteost var lavet af sødmælk, fedtfattig mælk eller nonfat mælk.

Sød Morgenmad Ideer

Den lille tang og cremet tekstur af hytteost gøre det til et lækkert tilbehør til frugt. De mest populære bindingen, hytteost og ananas, men det er også lækre med blandede bær, skiveskårne jordbær, mandarin appelsiner, pærer eller enhver kombination af frugt. Du kan også fjerne frøene fra en cantaloupe halvdelen og udfylde hule med et scoop af hytteost. Afslutte det med en støvregn af honning og et drys af kanel.

At træffe et sundt alternativ til stivelsesholdige, sukkerholdig morgenmad, kager ved ristningen en tyk skive af tætte, hele korn brød. Spredningen på en generøs lag af hytteost, et dryp af honning eller ægte ahorn sirup og et drys af kanel. Kør det under slagtekyllinger, indtil hytteost begynder at boble og du har en cremet, sprød godbid, som tilbyder protein, fiber, Vitamin D og calcium til en brøkdel af en donut ' s tomme kalorier.

Forsøde et scoop af hytteost med ægte ahorn sirup, honning eller en knivspids af brunt sukker og bruge det til ting, pandekager eller blintzes. Top med frugt, kogt i sin egen saft og reduceret til en solid, sund godbid.

Krydrede Retter Til Morgenmad

Cremet tekstur af hytteost skriger efter en smule ekstra crunch, så tilsæt hakkede, usaltede nødder, løg og masser af krakket sort peber til en lækker topping, der går godt med ristede hele korn brød.

Scoop hytteost i en lille skål og top med tynde skiver radiser, avocado og en fast pocherede æg. Tilsæt lidt soya sauce efter smag, og du har en lys, men påfyldning, start i dag.

Pisk hytteost i pisket æg eller føje det til en omelet med svampe og spinat til en høj-protein, low-carb morgenmad, der vil brændstof du nemt indtil frokost.

Tænk Uden for Kassen

Hvis struktur er et problem for dig, skal du køre din hytteost gennem din blender eller food-processor med et par spiseskefulde eller så kogende vand, indtil det er glat. Brug det i stedet for creme fraiche på din breakfast burrito, eller forsøde den med honning og tilføje et strejf af vanille til en cool og cremet topping til frugt, pandekager eller fransk toast.

Nogle mærker af kommercielle hytteost indeholder en rimelig mængde af salt. Hvis du ser din natrium niveauer, overveje at gøre hytteost i hjemmet. Blot at varme en halv liter sødmælk til 120 F over medium varme. Lad det ikke komme til en fuld kog. Fjerne mælk fra varmen og rør 1/3 kop hvid eddike eller 1/4 cup citronsaft.

Lad ostemassen sidde i 30 til 45 minutter ved stuetemperatur, derefter dræne vallen ved at placere ostemassen i et dørslag foret med et rent viskestykke eller ostelærred.

Fold ostemassen op i håndklæde eller ostelærred, skyl under kølige rindende vand, og derefter tørre det så grundigt, som du kan. Dette kan kræve mere end én parabol håndklæde eller et stykke ostelærred.

Læg ostemassen i en skål, salt smag og bryde det op i ostemassen. Du kan tynde det med en lille smule af low-fat-eller skummetmælk, eller tjene som det er.

Om Forfatteren

Emmy-nominerede manuskriptforfatter Brynne Chandler er en enlig mor til tre, der deler sin tid mellem professionel forskning og varieret madlavning, fitness og hjem & have virksomheder. En løbe-entusiast, der jævnligt deltager i San Francisco ' s Bay til Breakers køre, Chandler virker som en uafhængig restauratøren, at forberede sunde, nærende måltider for Phoenix-området beboere. Hendes arbejde har optrådt i Houston Chronicle og San Francisco Chronicle, blandt andre steder. Hun er hårdt på arbejde på sin første kogebog, som kombinerer enkle, friske opskrifter med videnskab-baseret urtemedicin.

ADVERT

Mest populære