Sund Kost >> Ernæring

Sund Morgenmad Ideer Ved Hjælp Af Tomater Og Grøn Peber

Tomater og grøn peber er på de fleste dagligvarebutikker året rundt til lave priser. De er også nemme at dyrke afgrøder i små haver. Du spiser blot 15 kalorier og 100 procent af dit daglige C-vitamin indtag med et halv-cup servering af grøn peber. Hver halv-cup servering af tomater, der forsyner din krop med 15 kalorier og 15% af dine daglige vitamin A indhold. Ved at kombinere disse flavorful, frisk ingredienser til at lave en sund morgenmad til at starte dagen med en dosis af næringsstoffer.

Bruschetta og Sandwich

Bruschetta -- en traditionel italiensk fad -- består af brød eller toast toppet med ost, tomater, oliven olie og andre råvarer. Hakkede grønne peberfrugter tilføje en frisk pift til bruschetta. Bland tomater, grøn peber, olivenolie, friske urter og andre lette ingredienser efter eget valg. Smuldrede, kalkun bacon, for eksempel, er en glimrende mulighed for at tilføje protein til din måltid. Skeen blandingen på dit brød eller toast. For at gøre din morgenmad mere omfattende, tilføje en anden skive brød at slå din bruschetta i en sandwich.

Krypterer og Burritos

Gør base for en sund scramble eller burrito fyldt med æg, grøn peber, tomater og løg. Bruge rapsolie, der er lavt indhold af mættet fedt, at sauter grøn peber og løg indtil de er møre. Tilsæt tomater og skubbe alt til side på en pande. To eller tre æg, bland let på det åbne til det halve. Tilføjelse af kogt kylling eller bønner, der gør det mere fylde med en protein boost. Blend ingredienserne sammen, når æggene er kogt, tilsæt lidt salsa eller jorden sort peber og nyde. Wrap fyldet i en varm tortilla for en sund morgenmad burrito.

Tærter og Frittatas

En tærte er en open-face wienerbrød, svarende til en tærte, som er fyldt med scrambled æg, grøntsager, ost og andre ingredienser. En frittata er den samme, men det gør ikke har en wienerbrød skorpe. Blend sauteret med tomater, grøn peber og pisket æg. Tilføje nogle brune ris, magert tyrkiet eller spinat til bulk. Hæld blandingen i en stegepande, muffin pan eller low-fat pie crust og bage det, indtil kogt igennem. Den frittata er det sundere valg, men en quiche gør en afbalanceret morgenmad.

Stegt Æg og Omeletter

Drys grøn peber og tomater over toppen af et spejlæg eller omelet skaber en hurtig, sund morgenmad. For et æg, knække det i en varm stegepande og top det med de grøntsager, før du spejlvende det. Den flydende hvid kokke rundt omkring den grønne peberfrugter og tomater, skabe en veggie-pakket æg morgenmad. For en omelet, hæld tre eller fire piskede æg på en pande, og lad det koge, indtil det meste fast. Vend arket af æg og fortsætte med at varme, indtil det er gjort hele. Skub omelet ud af stegepande på en tallerken. Tilføj sauterede grønne peberfrugter, tomater og andre ingredienser til halvdelen af omelet. Fold den anden halvdel over at fuldføre din omelet.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære