Sund Kost >> Kost

Sund Morgenmad Ideer for Fyre Forsøger at Bulk Op

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

Bulking er en metode, der anvendes i bodybuilding for at få muskelmasse og styrke. Morgenmad er typisk den største måltid på dagen, når du er bulking op. Din morgenmad skal indeholde en stor mængde af protein med en moderat mængde af kulhydrater og fedt. For maksimal ydeevne, skal du vælge en sund morgenmad til at genopbygge energi, der går tabt under søvn. Før samlesats op, konsultere din læge at afgøre, hvor meget protein, kulhydrater, fedt og kalorier, du har brug for dagligt. Også, skal du bekræfte med din læge, at en høj-protein kost er sikkert for dig.

Omelet, Havregryn og Mælk

En omelet, havregryn og mælk indeholder nok protein, kulhydrater og fedt til energi din krop for dagen. Brug en eller to hele æg med flere æggehvider for at undgå at tilføje for meget kolesterol til din omelet. Tilsæt hakkede magert kød og kartofler med revet fedtfattig ost efter smag. Som omelet kokke, forberede en skål havregryn med nogle yoghurt røres i. Smag den til med kanel, ahorn sirup, honning, brun farin eller hakkede frugt. Et stort glas mælk giver din morgenmad den sidste løft af protein og kulhydrater, der sluttede måltidet på en forfriskende tone.

Protein Smoothie

Smoothies er alsidig og let at lave om morgenen, når du er presset for tid. Tilføj full-fedt yoghurt, hytteost og mælk, som grundlag for den smoothie. En servering af nøddesmør vil toppen af dit protein behov. Bland i en servering af tørre havregryn eller kogte bønner til at øge sine kulhydrat-og fiberindhold. For en mere lækker smoothie, tilføje frosne frugter og bær. Dette er også tykkere i din smoothie, og hvis du ikke tilføje frosne frugt, bruge isterninger til en tykkere konsistens. Finish smoothie med et sødemiddel, såsom sukker eller honning og vanilje-ekstrakt eller kakao pulver for en dekadent præg.

Morgenmad Scramble og hytteost

Krypterer er let at lave og giver dig mulighed for at bruge, uanset hvad du har på hånden. Start med pisket æg og tilsæt hakkede kød, friske grøntsager, revet ost eller længdeenhed tofu at hovedparten skålen. Slagsmålet er usandsynligt, at levere nok protein, kulhydrater, fedt og kalorier på sin egen. Har en portion fuldfed hytteost krydret med frugt, kakao pulver, sukker og vanille ekstrakt for at fuldføre din morgenmad.

Jordnøddesmør Sandwich, Yoghurt og Mælk

Jordnøddesmør er en god ressource når du er på en bulking kost. Det indeholder en stor mængde kalorier, protein og sundt fedt til at nære din krop. Slather det på to skiver af fuldkorn toast, tilføje nogle udskåret frugt, et drys af havre eller en støvregn af honning-eller alle tre -- til en skive, og lave en sandwich. Hvis sandwich ikke får nok næringsstoffer, har en portion yoghurt med havregryn, nødder, hørfrø eller frugt rørt i. Din sandwich er sikker på at efterlade dig tørstige, drikker et glas mælk til at vaske det ned.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære